Gigi Becali Elias Charalambous FCSB Superliga

„M-am înțeles cu el. Băiatul a acceptat și a semnat!” Mutarea anunțată de Gigi Becali

FCSB a încheiat un nou sezonul pe locul doi în Superliga, lucru care l-a scos din sărite pe Gigi Becali, patronul vicecampioanei anunțând că va tăia în carne vie.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 29 Mai 2023, 15:00
Data actualizarii: Luni 29 Mai 2023, 15:20

Becali s-a ținut de cuvânt și a demis mai mulți jucători în încercarea de a mai reduce din cheltuieli.

După înfrângerea cu Farul 2-3, care a consfințit poziția pe care FCSB va încheia sezonul (locul doi), Becali a anunțat că Elias Charalambous, antrenorul „roș-albaștrilor”, va rămâne la echipă doar dacă va accepta o diminuare a salariului.

Charalambous rămâne la FCSB

Becali a dezvăluit că a purtat zilele acestea o discuție cu Elias Charalambous și că antrenorul cipriot a acceptat noua ofertă pe care i-a pus-o pe masă, alegând să rămână la FCSB.

„M-am înțeles cu Charalambous pentru prelungirea contractului. A acceptat noul salariu, iar băiatul a și semnat. Am fost supărat o zi după înfrângerea drastică cu Rapid, dar asta e viața. Nu mai putem să facem nimic acum. Zici că nici nu am fost pe teren cu Rapid, ci doar suporterii noștri în tribune.

Echipa a fost afectată rău psihic după lecția primită de la Hagi și de la Farul. Iar aia e o lecție de fotbal pe care nu trebuie să o uităm niciodată. Hagi a demonstrat încă o dată că știe mult, dar mult fotbal. El era singurul care ne putea întoarce de la 0-2”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

  • 10 mii de euro pe lună a fost salariul pe care Elias Charalambous l-a primit până acum la FCSB
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!