FCSB Mihai Stoica Stefan Tarnovanu Superliga

„Contractul lui a fost mărit sezonul ăsta”. Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica cu privire la performanțele unui jucător de la FCSB

Gruparea „roș-albastră” se află în acest moment pe locul trei în clasamentul Superligii cu 41 de puncte după 22 de etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 23:32
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 23:36

Ștefan Târnovanu a avut câteva evoluții bune în poarta FCSB-ului, iar Andrei Vlad a pierdut locul de titular. Portarul ieșean a ajuns, în acest sens, să fie evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 1.5 milioane de euro!

„Contractul lui a fost mărit sezonul ăsta”. Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica cu privire la performanțele unui jucător de la FCSB

Managerul general al grupării „roș-albastre”, Mihai Stoica, a vorbit despre Ștefan Târnovanu și a evidențiat faptul că evoluțiile bune nu numai că l-au făcut să-i ia locul lui Andrei Vlad, ci i-au adus și o mărire de salariu, chiar dacă oficialul FCSB nu a avut încredere în el de la început.

„Ştiu cum a venit Târnovanu la noi. Am zis că nu avea perspective. A contat că a lucrat cu Marius Popa (n.r. antrenorul de portari de la FCSB). Contractul lui a fost mărit sezonul ăsta, în vară”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Ștefan Târnovanu mai are contract cu FCSB până la finalul lunii iunie, 2024. În acest sezon, portarul a bifat 19 apariții în campionat pentru trupa din Berceni și a încasat 24 de goluri.

Cifrele lui Ștefan Târnovanu

Târnovanu și-a început cariera fotbalistică la ACSM Poli Iași, a fost trimis sub formă de împrumut de-a lungul timpului la Miroslava și Sportul Snagov, ca în ianuarie 2020 să semneze cu FCSB, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era de 350.000 euro. Acum, portarul valorează nu mai puțin de 1.5 milioane de euro!

Goalkeeperul de 1,97 m a bifat pentru gruparea „roș-albastră” 46 de apariții și a îmbrăcat echipamentul pentru portari al vicecampioanei timp de 4.000 de minute! 58 de goluri a primit Târnovanu, dar a și ținut poarta blocată în 16 jocuri. La națională, ieșeanul a participat într-un singur meci, într-un amical cu Moldova din noiembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!