Grigore Turda adrian iensci FC Arges Superliga

„Cel mai bun fundaș central din România!” Un fost internațional, impresionat de „Noul Belodedici”

Adrian Iencsi (47 de ani) a numit jucătorul pe care îl consideră cel mai bun fundaș central din România.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 19:25
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 19:34

Grigore Turda, în vârstă de 25 de ani, este considerat unul dintre cei mai interesanți fotbaliști din fotbalul românesc, însă o accidentare suferită în luna august l-a trimis în afara terenului.

Accidentat în partida Argeşului cu FC U Craiova, când s-a ales cu  fractură de maleolă, Turda este așteptat să revină pe teren la începutul anului viitor.

Turda l-a impresionat pe Adrian Iencsi

Adrian Iencsi l-a lăudat pe Turda pentru „caracterul deosebit” de care dă dovadă și a susținut despre acesta că este cel mai bun fundaș central din România la vârsta sa.

„Grigore Turda e unul dintre cei mai buni fundași centrali din România. Din păcate pentru el, e accidentat, dar are un caracter deosebit. Eu consider că e cel mai bun fundaș central din România la nivelul său de vârstă”, a spus Adrian Iencsi, potrivit Digisport.

Cinci meciuri a disputat jucătorul cotat la 700.000 de euro pentru FC Argeș în acest sezon.

Grigore Turda, încântat de faptul că e comparat cu Miodrag Belodedici

Calitățile pe care le posedă i-au făcut pe unii să-l compare pe Grigore Turda cu Miodrag Belodedici, comparație de care fotbalistul nu se ferește să recunoască că este mândru.

„Mă bucură comparația asta cu domnul Belodedici. Este greu să ajung la performanțele lui, dar nu pot decât să mă bucur că pot să fiu comparat cu un asemenea fotbalist”, spunea Turda, în urmă cu câteva luni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!