CFR Cluj Superliga

CFR Cluj poate avea una dintre cele mai bune academii din Europa: „Ar fi o rampă de lansare”

Cristi Balaj, noul președinte al CFR Cluj, a vorbit care sunt primele sale obiective.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 11:32
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 11:35

Fostul arbitru a anunțat că primul său obiectiv la CFR Cluj este formarea academiei. El a urmărit exemplele de bună practică de la FCSB și Farul, iar acum își dorește să dezvolte și centrul de copii și juniori de la campioana României.

"Academia de juniori, asta e cea mai importantă. E important să vină jucători mai tineri, care ulterior să fie valorificaţi şi să aducă şi un profit financiar clubului. CFR este, dacă nu luăm în calcul şi UTA, din Banat, singurul club din Liga 1, din Ardeal, şi cunosc foarte mulţi părinţi care au copii şi care şi-ar dori să joace la o echipă care câştigă campionatul şi joacă în cupele europene. 

  • CFR Cluj poate avea una dintre cele mai bune academii din Europa: „Ar fi o rampă de lansare”

Ar fi o rampă de lansare şi CFR Cluj în acest context treuie să se organizeze, să aibă o academie, care să ajute nu doar jucătorii din Ardeal. Trebuie să crească fotbalişti români pentru echipele naţionale.

Cel mai important este crearea unei academii model în nordul României, pentru a sprijini jucătorii talentaţi şi din acea zonă şi să ajutăm cu adevărat echipele naţionale ale României", a declarat noul preşedinte al campioanei României, conform Telekom

Transfer de lux pentru CFR

CFR Cluj a anunțat astăzi pe site-ul oficial transferul lui Hadi Sacko, un vârf de atac cu un CV excelent.

Format la Bordeaux, el a debutat pentru prima echipă a francezilor la 18 ani, trecând apoi pe la Le Havre, Sporting Lisabona, Sochaux, Leeds United, Las Palmas, Ankaragucu și Denizlispor. 

Sacko are meciuri la juniorii și tineretul Franței, țara sa natală, dar la seniori reprezintă din 2018 statul Mali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies