VIDEO EXCLUSIV Victor Angelescu, ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman la Rapid! Ce spune despre Olaru

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 13:08
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 13:25

Rapid a încercat lovitura verii. „Alb-vișiniii” s-au interesat de una dintre „perlele” lui Gigi Becali.

Cu un buget transferuri de cinci milioane de euro la dispoziție, după ce a semnat prelungirea contractului cu Rapid, Adrian Mutu l-a sunat pe Gigi Becali pentru a încerca să-l aducă în Giulești pe Florinel Coman.

Suma cerută de Becali a fost una mare, motiv pentru care discuțiile s-au încheiat înainte de a demara.

Victor Angelescu, unul dintre cei doi investitori de la Rapid, a recunoscut că giuleștenii s-au interesat de serviciile lui Florinel Coman, însă susține că a fost vorba doar despre o întrebare.

„S-a închis discuția, de Olaru nu s-a pus problema. A fost o întrebare legată de Florinel Coman, subiectul e închis și gata”, a spus Victor Angelescu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă însport”.

Becali nici nu vrea să audă ce Coman la Rapid

Patronul vicecampioanei consideră că oferata făcut de giuleșteni este la cacealma și spune că îi va face și el o ofertă lui Șucu pentru tot Rapidul: 10 euro.

„Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane de euro pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro.

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali - mai multe detalii AICI.

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!