Constantin Schumacher a tras o concluzie după FC Botoșani - CS Mioveni 1-0: ”Putem să întoarcem”

constantin schumacher CS Mioveni FC Botosani - CS Mioveni Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 22:27
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 22:27

Meciul dintre FC Botoșani și CS Mioveni s-a încheiat cu victoria moldovenilor, scor 1-0.

Echipa pregătită de Bogdan Andone a câștigat meciul tur al barajului pentru menținere/promovare în Superliga României cu 1-0. Unicul gol a fost marcat de Aldair, care a punctat cu un șut pe jos, la care Croitoru nu a putut să intervină.

Imediat după meci, Constantin Schumacher, antrenorul celor de la CS Mioveni, a tras primele concluzii și s-a arătat încântat de atitudinea pe care au avut-o elevii săi.

Tehnicianul este de părere că argeșenii păstrează în continuare șanse înainte de retur și pot întoarce rezultatul de 1-0 de la Botoșani.

Constantin Scumacher, după FC Botoșani - CS Mioveni

„Ritmul de Liga 1 s-a văzut, jucătorii mei au fost niște eroi, îi felicit pentru atitudine, pentru dorință. Păcat că am luat golul acela pe care nu trebuia să-l luăm, am jucat până în minutul 70 și ceva cu trei juniori în teren, sunt jucători care pot să facă diferența pe viitor. 

Sunt fericit că am ajuns aici și sper ca în meciul din retur să vină toată lumea să ne susțină pentru că, în continuare, avem șansa noastră.

Dacă la bara aia intra în poartă cred că altfel era situația. Poate, dacă am fi condus cu 1-0, era altfel. Mergem mai departe, putem să întoarcem, putem să fim o echipă la fel de omogenă și suntem încrezători în continuare”, a spus Constantin Schumacher, la flash-interviu.

Returul dintre CS Mioveni și FC Botoșani este programat pe 24 mai, vineri, de la ora 20:00, pe stadionul din Mioveni, acolo unde și FC Argeș dispută jocurile de pe teren propriu, de când arena din Pitești a intrat într-un proces de renovare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!