VIDEO EXCLUSIV Șumudică, sunat de conducerea Rapidului! Mesajul ferm transmis de oficialii giuleșteni: „Domnul Angelescu a decis!”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 11:44
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 12:22

Marius Șumudică a fost contactat de Daniel Niculae, după ce s-a arătat indignat de faptul că nu a fost luat în calcul pentru banca Rapidului.

Antrenorul de 50 de ani a susținut că cel care nu-l vrea la Rapid este chiar principalul acționar al clubului: Victor Angelescu.

„Până ieri când am primit de la Nico nu mă sunase nimeni de la Rapid. M-a sunat ieri de vreo două-trei ori, am avut niște probleme, nu am putut să-i răspund.

Mi-a explicat băiatul ce s-a întâmplat, că nu sunt dorit la Rapid în momentul de față, că el a făcut o listă de cinci antrenori, dintre care a spus: 'eu în minutul unu l-aș pune pe Șumudică, pentru că am lucrat cu el și cred că e cel mai bun dintre cei cinci', lucru confirmat și de Săpunaru, care a lucrat în Turcia cu mine.

Dar primii care am fost pe listă am fost excluși de domnul Angelescu. Există un război rece între mine și Angelescu, probabil supărat pe unele declarații pe care eu le-am făcut”, a spus Șumudică la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport!”

Șumudică este liber de contract după despărțirea din această iarnă de Yeni Malatyaspor, ultima clasată din campionatul Turciei.

Doar trei victorii și trei egaluri a obținut Marius Șumudică în cele 16 meciuri petrecute pe banca lui Malatya.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!