Marius Sumudica FCSB Gigi Becali Rapid Liga 1

Șumudică încă se gândește la FCSB! Cum ar fi decurs relația Șumi - Gigi în viziunea antrenorului 

Tehnicianul a vorbit despre posibila colaborare cu Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 10:01
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 10:13

Marius Șumudică (51 ani) a fost ofertat de FCSB în vara anului trecut, însă, dragostea pentru Rapid l-a făcut pe antrenor să-l refuze pe Gigi Becali (63 ani), iar în cele din urmă, acesta a ajuns pe banca tehnică a CFR-ului, unde a rezistat doar 15 meciuri.

Doar că după ce Rapid a renunțat la serviciile lui Mihai Iosif (47 ani) și l-a preferat pe Adrian Mutu (43 ani) în locul său, Marius Șumudică a precizat că de acum încolo nu va mai alege cu sufletul și nu se va mai lăsa condus de dragostea pentru clubul din Giulești, dacă va mai fi ofertat de rivalele nou-promovatei. 

Iar tehnicianul a făcut un nou exercițiu de imaginație și a relatat cum ar fi decurs relația cu prietenul Gigi Becali. 

Șumudică: „Antrenorul e cel care pregătește echipa”

„Aș fi avut, săptămânal, discuții cu patronul clubului. I-aș fi spus strategia mea. Dacă nu l-aș fi convins, probabil că apăreau anumite diferende. Exista posibilitatea să plec din stadion dacă simțeam că se întâmpla ceva prin spatele meu. 

Eu chiar am discutat cu el. La mine, contractul n-a căzut din această cauză.

La FCSB, antrenorul e cel care pregătește echipa de luni până la ora jocului. Nu vine Gigi să spună ce trebuie să facă la antrenament. Se sfătuiesc înainte de meci. E clar că există discuții.

Eu nu cred că Petrea îi lăsa deoparte pe Keșeru și Vlad. Fără să-i iau apărarea lui Gigi, pun o întrebare pe care mi-am pus-o și eu. În minutul 30, Petrea vede că un jucător nu dă randamentul scontat și-l scoate. Ce zice toată România?”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport

Clasament playoff 

Modifică setările cookies