VIDEO EXCLUSIV "Vă dau scris!" Pancu s-a hotărât: merge la inaugurarea stadionului Giulești. Încă îl macină un subiect

Daniel Pancu, fost jucător emblematic al Rapidului, a comentat la Ora Exactă în Sport de la Pro X un subiect care a stârnit reacții de tot felul în Giulești. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 13:21
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 13:48

Daniel Pancu rămăsese cu un gust amar după ce Victor Angelescu l-a instalat pe Adrian Mutu în funcția de antrenor al Rapidului, în locul lui Mihai Iosif. A spus că nu va participa la inaugurarea stadionului din Giulești. 

"Am fost invitat și în mod normal ar trebui să merg. Eu n-am contestat niciodată valoarea lui Adi (n.r.: - Mutu) dar a fost ceva legat de sentiment și mi se părea mai corect. Nu are un mare trecut dinamovist, dar nu cred că la inaugurarea stadionului Dinamo va sta pe bancă un rapidist. Vă dau scris acum! A fost sentimental, e un moment pe care-l așteaptă toți rapidiștii. Voi merge, voi merge", a declarat Pancu, luni dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

  • Mutu a jucat la Dinamo în returul sezonului 1998-1999, dar și în sezonul 1999-2000, când trupa din Șoseaua Ștefan cel Mare a cucerit titlul. Piteșteanul a înscris 30 de goluri în 39 de partide pentru "câini".

Dacă arena Rapidului este gata, despre noul stadion al lui Dinamo se vorbește doar la stadiul de proiect.

  • 14.000 de locuri are stadionul Giulești
  • 39 milioane de euro a costat arena Rapidului

În urmă cu mai bine de o săptămână, fostul atacant și antrenor al formației din Giulești era decis să nu accepte invitația de a merge la partida inaugurală a arenei construite pentru Campionatul European din 2020. La Pro X, Pancu își susținea discursul. 

„La inaugurare chiar nu o să merg! E ca şi cum Dinamo va avea la inaugurare un rapidist pe bancă. Pot să vorbesc când vreau eu să-mi exprim opiniile.

Îi urez succes şi baftă lui Adi, doar că sentimental nu a fost un moment bine ales. Trebuie respectat, să nu mai păţim cu Victor ce am păţit cu George Copos la Rapid, sunt oamenii care vin cu banii. E şi o chestie de strategie, a lucrat la U21, Rapid are mulţi jucători tineri, de viitor. Sunt şi lucruri care se leagă acolo”, a declarat Daniel Pancu la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!