Se bat cu morile de vant! Motivul pentru care CSA nu va putea niciodata sa retrogradeze Steaua din Liga I

Se bat cu morile de vant! Motivul pentru care CSA nu va putea niciodata sa retrogradeze Steaua din Liga I

Managerul Departamentului Juridic din cadrul FRF, Adrian Stangaciu, a afirmat ca hotararea ICCJ nu a dus in niciun caz la pierderea numelui sau a dreptului de a participa in Liga 1, ci doar la pierderea unei marci comerciale

CSA Steaua a solicitat ca FRF sa o retrogradeze pe actuala Steaua, sau FCSB asa cum este denumit clubul lui Gigi Becali. Reprezentantii Armatei solicita Federatiei sa ia masuri, mentionand ca actuala echipa nu este continuatoarea fostei Steaua Bucuresti, brand ce le-a revenit celor din Armata dupa ce au castigat procesul la tribunal.

Managerul Departamentului Juridic din cadrul FRF, Adrian Stangaciu, a explicat de ce acest lucru nu se poate intampla:

"CSA Steaua are o decizie definitiva si irevocabila pentru marca, nimic altceva. In decizia respectiva de la ICCJ se spune ca marca respectiva era folosita si pentru celelalte sectii ale clubului Armatei, nu doar pentru fotbal, iar asta a fost unul dintre argumentele pentru care au castigat la ICCJ. Curtea Suprema a anulat niste marci, dreptul de proprietate intelectuala, dar nu se specifica nicaieri ceva despre nume sau dreptul de participare intr-o competitie", a spus Stangaciu.

De asemenea, Stangaciu a mentionat ca echipa lui Becali a ramas cu acelasi nume chiar si dupa hotararea ICCJ inclusiv la Registrul Comertului:

"Sa ne arate domnul Talpan documentele care atesta asta, sa ne arate unde scrie in acea decizie ca Steaua pierde dreptul de a participa intr-o competitie, iar Federatia nu va refuza sa puna in aplicare decizia. In plus, daca va uitati, si la Registrul Comertului echipa este trecuta SC FC Steaua Bucuresti, nu s-a schimbat nimic. Daca Registrul Comertului nu a schimbat numele, cum sa-l schimbam noi, ca Federatie?", a explicat Stangaciu.

Sursa: Ziare.com

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiță, ultimele informații despre campania națională de vaccinare. 40% din populația Bucureștiului s-a imunizat
BRAT
Modifică setările cookies