Liga 1

Scenariul soc propus de dusmanul numarul 1 al "FCSB". Becali se poate impaca cu Armata! Ce mesaj a primit Gigi

Genk - Astra, azi la ProTV de la 22:00

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2017, 09:13
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2017, 09:19

Principala voce anti-Becali in tot razboiul cu Armata a fost Victor Piturca. Acesta l-a facut pe Talpan "erou" dupa ce a reusit sa castige in prima instanta procesul cu Gigi Becali.

Acesta propune acum o varianta soc de impacare intre Gigi Becali si Armata! Piturca ii propune lui Becali sa ia legatura cu Ministerul si sa negocieze o suma de imprumut a brandului! Fostul selectioner spune ca Becali oricum trebuie sa plateasca bani multi pe proces, asa ca mai bine bate palma cu Armata:

”Acum, eu vad problema asa: echipa trebuie sa revina unde a fost, in prima liga; a doua varianta: Gigi sa se duca la MAPN - ”Hai domne sa ne punem la masa, uite ce am facut. Hai sa punem totul la punct si sa se rezolve lucrurile.” - Eu zic ca e mai bine sa se duca sa negocieze. El va plati bani multi, cu siguranta. Daca s-a folosit atatia ani de acest brand, sigur va pierde. Decat sa mai dea bani, mai bine vine sa discute - ”Domne, cat trebuia sa platesc?” - si sa plateasca, dupa care totul sa revina la normal. Sa revina Steaua-Steaua si totul sa revina la normal”, a declarat Victor Piturca la Digi.

Modifică setările cookies