Reghecampf anamaria prodan Dennis Man Gigi Becali Superliga

Reactia lui Reghecampf, dupa scandalul MONSTRU dintre Gigi Becali si Anamaria Prodan! "Sa nu mai vorbeasca de familia noastra niciodata!"

Dennis Man a devenit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Ianuarie 2021, 16:44
Data actualizarii: Joi 28 Ianuarie 2021, 17:00

Transferul jucatorului la Parma a creat un scandal incredibil intre Anamaria Prodan si Gigi Becali. Impresara lui Man a fost sarita din schema de catre finantatorul de la FCSB, iar de mutare s-a ocupat Giovanni Becali. 

Sotul Anamariei Prodan a reactionat imediat si i-a transmis latifundiarului din Pipera sa nu mai vorbeasca niciodata despre familia lui. In trecut, Reghecampf si Becali au fost prieteni buni si au avut o relatie buna, mai ales cand antrenorul a pregatit-o pe FCSB si a facut performanta in cupele europene. 

"Laurentiu i-a dat un mesaj lui Gigi Becali, i-a explicat absolut tot, si l-a rugat sa uite, sa nu mai vorbeasca de familia noastra niciodata", a declarat Anamaria Prodan pentru AntenaSport. 

Impresarul a dezvaluit in exclusivitate in cadrul emisiunii "Ora exacta in sport" ca Gigi si Giovanni Becali l-ar fi obligat pe Dennis Man sa renunte la colaborarea cu ea, insa in momentul in care jucatorul a refuzat, l-au pus sa semneze o hartie prin care Giovanni urma sa il reprezinte doar pentru concretizarea transferului la Parma.

"Ieri l-au terorizat pe Dennis sa renunte la mine si sa semneze cu ei. Erau disperati, tatal lui si Dennis i-au spus ca nu vor rupe contractul cu mine, l-au obligat sa semneze o hartie pe doua zile, sa mearga cu el Giovanni. 

Dennis mi-a zis asa: 'Nu are cum sa ma oblige nimeni sa semnez cu Giovanni Becali, eu sunt sub contract cu dumneavoastra!'. Tatal lui mi-a zis ca nu credea vreodata ca pleaca de la Steaua asa urat. 

Vedem daca va castiga atat, noi am solicitat 1.5 milioane net, vedem ce se intampla", a spus Anamaria Prodan la PRO X. 

Modifică setările cookies