VIDEO Reacția lui Marius Șumudică după ce a fost întrebat dacă poate prelua FC U Craiova

Marius Șumudică (51 de ani), antrenorul lui Al Raed, a fost întrebat despre posibilitate de a antrena FC U Craiova, echipă rămasă fără principal după plecarea lui Marius Croitoru.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 17:45
Data actualizarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 17:44

Adrian Mititelu a anunțat că întârzie numirea unui nou antrenor principal pentru că își dorește să facă alegerea corectă de această dată, trimițâd câteva săgeți în direcția lui Marius Croitoru.

Reacția lui Marius Șumudică după ce a fost întrebat dacă poate prelua FC U Craiova

Șumudică a exclus imediat posibilitatea de a antrena FC U Craiova, cel puțin pentru moment, spunând că are un contract pe doi ani în Arabia Saudită și nu vrea să plece de la formația pe care a preluat-o în vară.

"Dar nu se pune problema. Nu s-a vorbit de numele meu. Eu am contract pe doi ani (n.r - în Arabia Saudită, cu Al Raed) și nu se pune problema să renunț la contractul pe care îl am.

Eu sunt în vacanță trei săptămâni. Am venit acasă. După care vom pleca în cantonament în Emirate și ne vom pregăti acolo pentru startul sezonului, după Campionatul Mondial, în 15 decembrie. Am contract doi ani, cum să nu continui? Nu e nicio problemă, suntem pe locul 10, suntem în grafic. Noi trebuie să terminăm undeva la mijlocul clasamentului pentru a nu mai exista emoțiile de anul trecut", a spus Marius Șumudică, după ce a asistat la meciul Rapid - Storhamar 27-25, din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

În primele 8 meciuri din acest sezon al campionatului din Arabia Saudită, Al Raed a înregistrat trei victorii și cinci înfrângeri. Echipa lui Marius Șumudică ocupă locul 11, cu 9 puncte.

Din lotul formației lui Marius Șumudică fac parte românii Silviu Lung Jr și Alexandru Mitriță, dar și mijlocașul croat Damjan Djokovic, care a evoluat în România pentru CFR Cluj.

Modifică setările cookies