Vineri 18 Mai 2018, 13:52

Reactia lui Becali, dupa ce a aflat ce arbitrii fluiera FINALA de titlu: "Nu e in forma, nu are cum!" VIDEO

CCA a stabilit brigazile pentru finala campionatului. 

Istvan Kovacs a fost delegat de CCA la Cluj, la partida dintre CFR si Viitorul. Daca gazdele castiga, vor cuceri titlul. Partida lui FCSB de pe National Arena va fi oficiata de o brigada cu Marius Avram la centru.

Becali e multumit de cele doua delegari, dupa un sezon in care ambele tabere au acuzat dur arbitrajul. Doar Hategan putea fi inclus pe lista CCA, insa arbitrul FIFA nu este in forma in acest moment, e de parere Becali.


"Ma asteptam, nu aveau pe cine. Sunt cei mai buni arbitri la ora actuala. Hategan la ora asta nu e in forma. E o perioada cand nu e in forma.

Kovacs a demonstrat ca are valoare, plus de asta, nu-mi aduc aminte ca anul asta sa fi gresit macar la un meci. Un arbitru care nu greseste inseamna ca are valoare, e corect, nu face aranjamente, la revedere, s-a terminat. Nu am nicio problema, e valoros si corect.

S-a vorbit pentru ca se intamplau. La Muresan a facut fault in atac si au dat 11 metri. Au dat 11 metri la misto la Chiajna. Se intamplau lucruri si am spus. Nu am acuzat aranjamente, blat, sunt lucruri pe care le-ati spus si voi. Noi nu puteam sa le spunem si noi? Nu aveam voie sa comentam. Presa a spus ca FCSb era pe primul loc daca se arbitra corect, CFR pe 2.

Acum de ce nu spun nimic? Pentru ca nu s-a mai gresit.", a declarat Becali la Ora exacta. VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Zapp
Prietenii au fost alaturi de el si de data asta, iar pentru Zapp totul a mers ca pe roate. A cucerit publicul inca de la prima runda iar acum a dat tot ce e mai bun

05:11
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Szilard Deak
Vine din viitor si e pregatit sa cucereasca traseul Ninja Warrior. Szilard Deak a facut orice pentru a-si indeplini misiunea in semifinala

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Remus Boroiu
Uriasul cu inima de copil, Remus Boroiu a facut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanta, bravo!

05:49
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Radu Itu
Fie ca pierzi sau castigi, important e sa ai stil sunt cuvintele care-l caracterizeaza pe Radu Itu. Fara emotii si plin de energie, designerul s-a inscris in lupta pentru un loc in finala. A reusit?

02:35
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Justin Musina
O clipa de neatentie sau o tehnica gresita te pot trimite in apa, dar cu toate astea, Justin s-a calificat pentru runda a doua.

02:02
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Ilka Kis
A demonstrat ca si femeile pot fi la fel de puternice ca barbatii. Ilka Kiss a luptat din greu pentru a ajunge la finalul traseului, insa?

03:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Dragos Lupsa
Cine nu l-a remarcat pe Dragos Lupsa? Cel mai tanar concurent de la Ninja Warrior care a reusit sa ajunga chiar si in semifinala. La doar 16 ani, tanarul a impresionat o tara intreaga

02:27
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Alexandru Munteanu
"Muntele Alexandru", asa cum l-au numit comentatorii, s-a descurcat cu brio la primele probe desi a suferit unele accidentari. Cum a facut fata traseului din semifiala?

04:28
VOCEA ROMANIEI
Vocea Romaniei sezonul 8: Maria Udrea
Interpretarea Mariei Udrea l-a facut pe Tudor sa o blocheze pe Irina. La doar 18 ani acesta a reusit sa impresioneze cu piesa Do it like a Dude.

10:21
VOCEA ROMANIEI
Vocea Romaniei sezonul 8: Stefania Roman
Stefania Roman a impresionat-o pe Irina inca de la inceput cu piesa Sympathique. A reusit sa starneasca curiozitatea si celorlati trei jurati?

04:28