Ratează derby-ul Rapid - FCSB din cauza unui gest stupid! Ce variante are liderul etapa următoare

Rapid FCSB Gicu Grozav Petrolul Ploiesti Siyabonga Ngezana Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2024, 21:40
Data actualizarii: Duminica 03 Martie 2024, 21:56

FCSB l-a pierdut pe Siyabonga Ngezana pentru derby-ul cu Rapid de runda următoare.

În prelungirile primei reprize din meciul cu Petrolul, Siyabonga Ngezana a încasat cartonașul galben din partea centralului Florin Andrei după un conflict între sud-african și Gicu Grozav.

Siyabonga Ngezana, suspendat la derby-ul Rapid - FCSB

După o fază prelungită de atac a lui FCSB în care Alhassan a lovit bara, Florin Andrei a dictat o lovitură liberă pentru Petrolul din propria jumătate de teren. Ngezana nu s-a oprit și a degajat mingea în Grozav, care s-a năpustit asupra sud-africanului pentru a-i cere explicații.

Florin Andrei a arătat cartonașul galben atât lui Ngezana, cât și lui Grozav. Pentru sud-african a fost al patrulea avertisment din acest sezon, astfel că va fi suspendat în runda următoare, când FCSB va înfrunta Rapid, tot pe Arena Națională.

În aceste condiții, FCSB va trebui să facă modificări în defensivă la meciul cu Rapid. Lângă Joyskim Dawa ar putea apărea Vlad Chiricheș, care tocmai a revenit după o accidentare de lungă durată.

Liderul ar putea apela însă și la o improvizație, iar Mihai Lixandru să fie din nou retras în poziția de stoper.

Denis Haruț, un alt stoper din lotul lui FCSB, este în continuare accidentat și are șanse minime să intre în calcule pentru meciul cu Rapid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!