Rapid nu se mai opreste din transferuri! Giulestenii, aproape sa convinga un om de baza de la Astra sa semneze

Rapid Adrian Petre Crepulja Dragos Grigore Ljuban Crepulja Superliga Rapid nu se mai opreste din transferuri! Giulestenii, aproape sa convinga un om de baza de la Astra sa semneze
Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 22 Iunie 2021, 17:36
Data actualizarii: Marti 22 Iunie 2021, 17:38

Revenita in Liga 1, Rapid e pusa pe fapte mari.

Giulestenii i-au prezentat pe Alexandru Albu si Claudiu Belu-Iordache ca fiind primele achizitii de la revenirea in Liga1, iar acum patronul Victor Angelescu cauta si alti fotbalisti pentru a intari lotul formatiei pregatite de Mihai Iosif.

Negocierile cu Dragos Grigore si Adrian Petre par ca au intrat intr-un impas, iar rapidistii s-au reorientat catre Astra, formatie retrogradata in liga secunda, unde au evoluat mai mult jucatori de o calitate superioara in stagiunea precedenta, insa problemele financiare si-au spus cuvantul in picajul echipei giurgiuvene.

Ljuban Crepulja este numele care le-a sarit in ochi giulestenilor, un mijlocas central de travaliu in varsta de 27 de ani, care poate aduce un suflu nou si o experienta de care echipa ar avea nevoie in axul central. Acesta este liber de contract, iar prosport anunta ca sunt sanse mari ca fotbalistul sa semneze cu echipa giulesteana.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!