"Putem lua cele 3 puncte cu FCSB!". Dinamoviștii sunt încrezători după primul meci din 2022

Dinamo alexandru rauta FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 23:03
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 23:05

Dinamo a început cu stângul și 2022, după 1-2 contra lui FC Argeș, dar "câinii" sunt optimiști după primul joc oficial din acest an.

După meciul din Trivale, dinamoviștii au dat vina pe ghinion și pe greșelile arbitrului Marcel Bîrsan pentru al 11-lea eșec din 11 deplasări în acest sezon de Liga 1 și susțin că se vede o schimbare în urma numirii lui Flavius Stoican ca antrenor.

Alexandru Răuță: "Am mai bătut-o pe FCSB în Ștefan cel Mare, putem câștiga"

Pentru Dinamo urmează un nou meci complicat, derby-ul cu FCSB, programat duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul din "Ștefan cel Mare", iar Alexandru Răuță (29 de ani) s-a arătat foarte optimist cu o săptămână înainte de joc.

"Eu spun că am dominat jocul în totaliate. Am luat două goluri, poate a fost și neșansă, dar jocul ne dă speranțe și suntem optimiști. Arbitrul i-a spus lui Matei că l-a împins pe fundașul central, dar am văzut după fazele și știam că n-a fost nimic. Se făcea 1-1, era altfel jocul, eu cred că puteam să și întoarcem scorul. La galbene nu comentez, sunt faze grele, dar când sunt faze clare, cum a fost cea a lui Matei, orice punct contează și nu ne permitem să mai fim furați pentru că nu e momentul potrivit.

Mister ne-a încurajat, ne-a spus s-o ținem pe aceeași linie, se vede o schimbare în joc, dar noi trebuie să adunăm puncte, nu contează cum jucăm. Nu e niciun jucător de neînlocuit, Deian s-a dus la mai bine, îi urăm succes și speram ca la meciul cu FCSB să fim noi cei învingători. Anul trecut i-am mai bătut în Ștefan cel Mare. E o încărcătură dublă, dar, dacă ne vom face jocul și vom fi determinați, eu spun că putem lua cele trei puncte", a spus Răuță.

În partida tur cu FCSB, Dinamo a suferit un eșec istoric, 0-6.

După 22 de meciuri, Dinamo ocupă locul 15 în Liga 1, penultimul, cu doar 12 puncte. "Câinii" au pierdut toate cele 11 partide jucate în deplasare în acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!