farul Daniel Stanciu Gica Hagi Liga 1 Viitorul Superliga

Probleme in paradis?! Legitimitatea echipei Farul, contestata! "Tu ai luat o denumire, dar continuatoarea de drept e Asociatia care a ramas"

Revenirea Farului in Liga 1 dupa fuziunea cu Viitorul nu e vazuta cu ochi buni de toata lumea.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 23 Iunie 2021, 19:20
Data actualizarii: Miercuri 23 Iunie 2021, 19:23

Fost conducator la mai multe echipe din Liga 1, Daniel Stanciu nu e convins de legitimitatea noii echipe a lui Gica Hagi si spune ca din punct de vedere al actelor, nu este posibil ca formatia lui Hagi sa preia societatea care detine palmaresul clubului istoric al Constantei.

"Nu este vorba despre fuziune. O societate comerciala nu poate fuziona cu o Asociatie. Nu exista in termeni juridici termenul fuziune. Viitorul Constnta si-a schimbat denumirea. A preluat numele Farul. Asociatia, daca va continua, o va face sub alt nume. Daca este fuziune, cum mai poti vinde? Daca era fuziune, atunci doua echipe se uneau si deveneau una singura.

Asa ca nu mai ai ce sa vinzi! Repet, o societate comerciala nu poate fuziona cu o Asociatie, o fundatie, ceea ce este Farul. Deci, au preluat doar denumirea. Asocitia Farul va trebui sa schimbe numele. Ramane vorba despre palmares. Cine va fi continuatorea Farului?

Tu ai luat o denumire, dar continuatoarea de drept a Farului este Asocitia care a ramas. Daca e asa cum se vehiculeaza ca cei de la Baia Mare ar fi interesati, atunci Baia Mare va fi continuatrorea Farului pentru ca si-a schimbat doar sediul social", a spus Daniel Stanciu la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!