Probleme de lot la Dinamo! O echipa INTREAGA e la final de contract: se anunta plecari MASIVE! Care este situatia fotbalistilor

Probleme de lot la Dinamo! O echipa INTREAGA e la final de contract: se anunta plecari MASIVE! Care este situatia fotbalistilor

Dinamo ar putea sa inceapa o reconstructie totala din sezonul viitor, mai multi jucatori fiind la finalul contractului.

Se anunta plecari masive de la clubul din Stefan cel Mare in aceasta vara, aproape un intreg 'prim 11' de jucatori fiind la final de contract.

Skovajsa (fundas - 26 de ani), Kostrna (fundas - 26 de ani), Rauta (mijlocas - 28 de ani), Montini (atacant - 28 de ani) si Kylien (fundas - 22 de ani) sunt la final de contract, iar potrivit informatiilor sport.ro acestia nu vor mai fi pastrati de club.

Mrzljak (27 de ani - mijlocas) si Lazar (30 de ani - mijlocas) sunt si ei la final de contract, dar clubul va incerca sa ii pastreze si din sezonul viitor. Conform informatiilor sport.ro acestia vor primi oferte de prelungire, insa nu se stie in acest moment daca le vor accepta.

Pe lista jucatorilor care sunt la final de contract cu Dinamo mai sunt si Popa (25 de ani - atacant), Sin (28 de ani - fundas) si Serban (24 de ani - mijlocas).

Clubul incearca sa obtina si o micsorarea a salariului pe care il are italianul Fabbrini, care incaseaza aproximativ 16.000 de euro pe luna in prezent. Mijlocasul ofensiv va fi pastrat la echipa doar daca va accepta micsorarea.

Fotbalistii pe care se vor baza 'cainii' si din sezonul viitoru sunt Puljic (32 de ani - fundas), Straton (30 de ani - portar), Grigore (21 de ani - fundas), Sorescu (22 de ani - mijlocas), Ehmann (20 de ani - fundas), Neicutescu (21 de ani - atacant) si Popescu (27 de ani - fundas).

Citeste si:Dinamo
VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost depășit pragul de 30 de milioane de infectări cu noul coronavirus pe glob. Câte decese s-au înregistrat
BRAT