Primul jucator PLECAT de la Steaua! Becali, dezvaluire de ultima ora: "A plecat deja!" Ce se intampla cu Budescu
Joi 12 Aprilie 2018, 11:48

Primul jucator PLECAT de la Steaua! Becali, dezvaluire de ultima ora: "A plecat deja!" Ce se intampla cu Budescu

Becali respinge discutiile despre tensiunile din lotul Stelei!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Patronul ros-albastrilor spune ca niciunul dintre jucatorii importanti nu va fi indepartat in vara, indiferent de modul in care se incheie lupta pentru titlu. Becali a vorbit cu Budescu si l-a iertat pe atacant pentru declaratiile de la finalul meciului cu Craiova. Budescu nu mai vrea sa plece. Benzar nu e nici el nemultumit la Steaua.

"Benzar a dat ieri telefon ca el n-a spus nicaieri, nimanui ca vrea sa plece. I-am zis sa stea linistit, ca eu nu cred ce se scrie. Pe Tanase l-am luat pe 4 luni, vom vedea ce facem, Pintilii mai are contract un an si jumatate. Nu ma intereseaza jucatorii pe care nu contam. Larie a plecat deja, am semnat contractul cu el. A renuntat el la ultimul an de contract, i-am dat banii pana la final, adica pana in aceasta vara.

De comun acord, am renuntat la anul pe care-l mai aveam.. Pe jucatorii care stiu ca vor pleca nu-i afecteaza discutiile astea. Benzar n-a zis ce se spune ca a zis. Budescu, daca-si vede de treaba, poate sa ramana la club. E baiat de mare caracter, asa l-am vazut. Mi-a spus ca nu mai pleaca, el ramane aici. De Alibec nu ne despartim decat daca avem o oferta. Eu vand pe oricine!", a spus Becali la PRO X.VIDEO PROTVPLUS.RO