Primul '11' al FCSB-ului in acest inceput de sezon valoreaza aproape 20 de milioane de euro! Cum arata echipa de NEINVINS a lui Toni Petrea

FCSB Europa League florin tanase Liga 1 Toni Petrea Superliga Primul '11' al FCSB-ului din acest inceput de sezon valoreaza aproape 20 de milioane de euro! Cum arata echipa de NEINVINS a lui Toni Petrea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2020, 09:23
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2020, 09:27

FCSB are un inceput perfect de sezon. 

Echipa ros-albastra s-a impus in toate cele trei partide disputate pana acum, in Liga 1 si in preliminariile Europa League, cu scorul de 3-0. Adversari i-au fost Astra Giurgiu, Shirak si FC Viitorul. 

In toate cele trei meciuri, FCSB a utilizat sistemul 4-3-3, in primul '11' regasindu-se aproximativ aceiasi jucatori. Cu o singura exceptie: fata de partidele cu Astra si Shirak, in meciul cu Viitorul, Olaru a fost inlocuit cu Morutan.

Echipa de start a FCSB-ului in noul sezon arata astfel: Vlad - Cretu, Miron, Cristea, Pantiru - Olaru, Popescu, Tanase - Man, Bus, Coman.

Cei 11 jucatori valoreaza, in total, 19,6 milioane de euro. 

Dintre ei, cel mai in forma pare a fi Florin Tanase, care a inscris 3 dintre cele 9 goluri marcate pana acum de "ros-albastri", inscriind in fiecare meci. 

Celelalte reusite au fost semnate de Olaru, Morutan, Man, Buziuc si Vina. Al 9-lea gol trecut in contul celor de la FCSB a fost marcat de Mladen, care a inscris in propria poarta, in meciul dintre FCSB si FC Viitorul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!