FCSB 3-2 CRAIOVA | Becali a schimbat discursul in miezul noptii! Se teme de MASACRU cu CFR: "Gata, am cerut asta de urgenta!"

FCSB 3-2 CRAIOVA | Becali a schimbat discursul in miezul noptii! Se teme de MASACRU cu CFR: "Gata, am cerut asta de urgenta!"

Becali cere arbitri straini la derby-ul cu CFR dupa gafa uriasa a brigazii conduse de Ovidiu Hategan in aceasta seara.

Patronul FCSB nu crede ca eroarea tusierului Sebastian Gheorghe a fost intamplatoare. I-a spus lui Argaseala sa ceara oficial arbitri straini, chiar daca imediat dupa jocul cu Craiova nu lasase de inteles ca o va face.

"Daca nu luam arbitri straini cu CFR... Am vorbit cu Vali sa cerem arbitru strain la Cluj. Se vede clar. Nu stiu de ce, dar se vede clar ce se intampla. Ati vazut gol ca asta? A mai fost dat un gol dupa fault in atac la Benzar, nu? Asa am inteles ca a zis domnul Craciunescu. Nu stiu eu, dar de la golul asta anulat al lui Benzar pot sa ma gandesc la faptul ca e ceva la mijloc", a spus Becali la Digisport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT