Patru absente si un debut fortat! Probleme pentru Teja inaintea startului Play Off-ului pe care FCSB il incepe cu Viitorul lui Hagi

Autor: Sport.ro
Joi 07 Martie 2019, 15:02

	Patru absente si un debut fortat! Probleme pentru Teja inaintea startului Play Off-ului pe care FCSB il incepe cu Viitorul lui Hagi

Play Off-ul Ligii I incepe in acest weekend. CFR - Sepsi, Craiova - Astra si FCSB - Viitorul sunt primele meciuri.

CFR, FCSB, Craiova, Astra, Viitorul si Sepsi incep lupta pentru titlu. Play Off-ul Ligii I incepe in acest weekend cu meciurile CFR - Sepsi, Craiova - Astra si FCSB - Viitorul.

La startul Play Off-ului, CFR incepe cu 27 de puncte, in timp ce FCSB o urmeaza cu 25 de puncte (rotunjit in plus dupa injumatatire). Craiova are 23 de puncte, Astra 21, Viitorul 19, iar Sepsi de asemenea 19.

FCSB e decimata


Cele mai mari probleme la startul Play Off-ului pare sa le aiba Mihai Teja. Antrenorul FCSB-ului nu se va putea baza pe patru fotbalisti importanti. Acest lucru l-ar putea determina sa apeleze la un debut fortat.

Pintilii (34 de ani) si Planic (27 de ani) sunt accidentati de la meciurile cu Voluntari, respectiv Craiova. Pe de alta parte, Dennis Man (20 de ani) si Filipe Teixeira (38 de ani) sunt suspendati, avand de ispasit inca o etapa, in cazul portughezului, respectiv doua, in cazul mai tanarului sau coleg.

Sanse mari pentru debutul lui Cristea


Cum apararea FCSB-ului sufera din cauza absentelor, dar si a nereusitelor din ultimele partide, Mihai Teja i-ar putea oferi debutul lui Iulian Cristea. Adus de la Medias, fotbalistul de 24 de ani si-a ispasit etapa de suspendare si va putea evolua contra Viitorului.

VEZI SI:

**"Voi credeti ca eu am pierdut bani in fotbal?" Becali, despre cel mai mare "tun" la FCSB

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

Proteste față de arestarea lui Navalnîi pe tot teritoriul Rusiei. Peste 2.000 de persoane au fost reținute
BRAT

Modifică setările cookies