"Ii las si 10 jucatori lui Contra la nationala mare!" Radoi a lamurit care sunt prioritatile Romaniei, inainte de Euro U21

Nationala de tineret a Romaniei va juca doua amicale foarte tari, cu Spania si Danemarca, pe 21 si 25 martie.

Ce echipa are prioritate pentru jucatorii eligibili la nationala de tineret, inainte de Euro U21? E intrebarea pe care multi oameni din fotbal si-au pus-o. Mirel Radoi spune ca el este dispus sa cedeze si 10 jucatori in lotul lui Contra, pentru ca echipa mare are intotdeauna prioritate.

"Daca el (Contra) va alege si 10 jucatori, nu este niciun fel de problema. Asa cum lucreaza ei, asa lucram si noi, si avem o alta lista in spate sa putem sa inlocuim jucatorii care merg la echipa mare."

"Pe mine m-ar bucura ca la fiecare selectie sa fie jucatori de la U21 la echipa mare, pentru ca asta inseamna ca munca noastra da roade."

"Din punctul meu de vedere, daca ma intrebati pe mine, nu stiu ce va raspunde Cosmin Contra sau Razvan Burleanu, dar din punctul meu de vedere nationala mare are prioritate."

"Si ca performanta, si ca aspect financiar, daca e sa o luam asa, calificarea nationalei de tineret aduce in vistieria Federatiei 300.000 de euro, iar calificarea nationalei mari aduce undeva la 9 milioane de euro."

"Din punctul meu de vedere, echipa mare are intotdeauna prioritate, indiferent ca vorbim de un campionat european sau de simple calificari.", a spus Mirel Radoi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condiții de muncă reglementate pentru angajații care lucrează de acasă
BRAT

Modifică setările cookies