Marius Croitoru FC Botosani valeriu iftime Liga 1

"Nu el ținea fotbalul din Moldova în spinare". Săgeți aruncate către Marius Croitoru după trei sezoane petrecute la FC Botoșani

După trei ani, FC Botoșani a schimbat antrenorul, Marius Croitoru fiind înlocuit de Mihai Teja.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 14:00
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 14:17

Finanțatorul echipei moldovene a vorbit despre schimbările care s-au produs la formația pe care o conduce și nu a ratat ocazia de a discuta și despre fostul tehnician. 

"Eu nu aș vrea să mai deschidem acest subiect. Nu are importanță de ce a plecat Marius de la noi. Important e să judecăm cum a putut Marius să stea 3 ani la noi și să facă performanță. Sau nu doar Marius. Și cum poate un club să țină un antrenor timp de 3 de ani.

Aș vrea să vorbesc despre Teja, nu despre Croitoru. Nu am fost supărat pe el. Croitoru nu mai e un subiect pentru mine. Am lucrat cu el, e un băiat de caracter, dar nu stau să mă gândesc ce face Croitoru.

Eu aș vrea să nu-l mai ridicăm pe Marius foarte, foarte sus. Dar să nu credeți că el e un șlefuitor de talente. O să vedeți că vom aduce jucători. La Botoșani se face scouting bun. Cu sau fără Marius au fost jucători buni la Botoșani. Asta fără să-i diminuez din merite lui Croitoru. Nu el ținea fotbalul din Moldova în spinare", a declarat Valeriu Iftime la GSP LIVE. 

Mihai Croitoru, antrenor la FCU Craiova

Marius Croitoru (41 ani) a fost prezentat oficial la clubul din Bănie. Antrenorul care a pregătit-o pe FC Botoșani în ultimele 3 sezoane are misiunea de a mai face o minune și de a o duce în premieră și pe FCU Craiova în playoff. 

"Am venit cu gânduri de play-off, acum rămâne să reușim. Obiectivul este clar - calificarea în primele șase. Nu e ceva imposibil. Eu zic că avem lot, dar vor mai veni și jucători. Au fost negocieri și d-asta a durat așa mult, important este că am ajuns. S-a pierdut puțin timp, dar încercăm să recuperăm cât putem.

Lumea știe ce am făcut, este la curent și nu cred că aș avea de ce să nu fiu primit bine. Am reușit lucruri bune la o echipă precum Botoșani, este și normal să reușesc aici. Nu m-a surprins interesul Craiovei, este o echipă bună și este normal să își dorească un antrenor bun", a spus și Marius Croitoru.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies