Nicolae Dica continua disputa cu Mihai Teja! "Am incercat sa-l ajut cand nu avea echipa" Ce asteapta din partea antrenorului de la FCSB!

Nicolae Dica continua disputa cu Mihai Teja! "Am incercat sa-l ajut cand nu avea echipa" Ce asteapta din partea antrenorului de la FCSB!

Declaratiile lui Mihai Teja l-au deranjat pe Nicolae Dica.

Mihai Teja a vorbit la conferintea de presa dinaintea partidei cu Astra despre problemele intampinate la FCSB. Fostul antrenor, Nicolae Dica, a fost deranjat de faptul ca Teja a spus ca trebuie sa schimbe totul la echipa dupa mandatul lui Dica.

"Daca are placerea vreodata sa ma sune, are numarul meu de telefon, am mai vorbit la telefon. (N.r. Va cunoasteti?) Da, v-am si spus intr-o emisiune ca am incercat sa-l ajut cand nu avea echipa. Am vazut apoi ce a spus el dupa jocul cu Astra, ca s-a inteles gresit si ca n-a vrut sa spuna treaba aia, dar el nu a explicat cum trebuie, daca explica cum a spus dupa joc, da, intelegeam si eu ce a spus dupa meci.

Nu si-a dat seama, e normal sa spuna ca orice antrenor are filosofia lui, sa vina cu ceva nou la echipa cand o preia, daca spunea ca are o gandire, o filosofie, ca ii trebuie timp sa o impuna, voi vedea ce se intampla in viitor. Sa spuna ca a gasit o echipa ofensiva, da, defensiva am spus si eu, eu am spus ca sunt probleme la echipa si din cauza accidentarilor, suspendarilor, dar au fost probleme pe faza ofensiva. Daca spunea asa, nu mai intelegea ce am inteles eu si mai multa lume.

Daca ma va suna, ii voi raspunde. Ar fi ok daca as avea un dialog, daca crede ca am spus ceva gresit, poate sa ma sune, nu am nicio problema", a spus Nicolae Dica la Telekom Sport.

Atac FURTUNOS al lui Dica la Teja: "Sa fie ATENT la ce vorbeste! Echipa s-a dus in jos cu el!"

 

Nicolae Dica ii mai oferise un raspuns dur lui Mihai Teja, insa a continuat disputa cu actualul antrenor de la FCSB: ”Eu am urmarit si am incercat sa urmaresc ce spune el la conferinte. si am observat inca de la inceput ca spune lucrurile acestea, ca trebuie sa schimbe totul - cum a spus si acum. Eu il anunt ca a preluat echipa de pe locul doi, nu a preluat o echipa de pe locul 10, cu probleme mari. A preluat echipa de pe locul doi, la trei puncte de CFR Cluj, inainte de injumatatirea punctelor si acum este opt puncte de CFR Cluj si pe locul trei. Nu trebuia sa schimbe tot la aceasta echipa. Pentru ca a preluat cea mai ofensiva echipa din campionat, cu 40 de goluri marcate. Aceasta echipa avea unele probleme defensive, pentru ca am avut diferite probleme cu accidentarile, cu jucatori suspendati.

Nu avea nevoie sa schimbe totul la aceasta echipa. Probabil ca nu stie ca a preluat echipa de pe locul doi. Fac o comparatie intre el si Minteuan. Pai Minteuan a luat echipa de pe primul loc, in timpul campionatului si ce trebuia sa faca, sa ajunga pe locul patru ca n-a avut cum sa schimbe? Nu, a castigat cinci meciuri la rand cu aceeasi echipa. Cu aceeasi echipa, am facut performanta, pot sa spun, pentru ca ne-am batut la campionat pana in ultima etapa, am mers in primavara europeana... cu aceeasi jucatori. Cred ca el ar trebui sa fie mai atent la ce declara, pentru ca la ceea ce spune se pare ca nu s-a lucrat nimic la Steaua un an si jumatate, cat a fost Dica antrenor. Nu, cu acesti jucatori am facut performanta.

Normal ca m-a deranjat, pentru ca tot ceea ce se spune se spune ca nu s-a facut nimic. Nu, normal ca s-a facut, pentru ca ai preluat o echipa de pe locul doi. Dupa pregatire, Mihai Teja a declarat ca Steaua este favorita sa castige campionatul. Nu am spus-o eu, el a spus-o. Normal ca ar fi trebuit sa fie pe primul loc, avand in vedere ca a jucat cu ultimele patru clasate.

Se pare ca nu s-au imbunatatit lucrurile, ci s-au dus in joc. Si lucrurile bune pe care le-a facut Dica la Steaua, nici alea nu mai sunt bune. Trebuie sa fie putin mai atent cand merge la conferinta de presa”, a spus Dica pentru sursa citata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies