Liga 1

Multescu a inceput INCALZIREA! Antrenorul DAT AFARA de spanioli ii poate lua locul lui Gane dupa CUTREMURUL cu Viitorul! Scenariu de ultima ora la Dinamo

La Dinamo e mare agitatie dupa seria neagra de rezultate din ultimul timp!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Februarie 2021, 23:41
Data actualizarii: Vineri 26 Februarie 2021, 23:43

Fanii actionari se gandesc tot mai mult sa renunte la Jerry Gane, care a ramas principal dupa ce i-a fost secund lui Contra. Varianta principala de inlocuire: Gigi Multescu! Antrenorul de 70 de ani ar fi dispus sa revina pentru a salva inca o data echipa, dupa ce si anul trecut a preluat-o intr-o situatie similara. Multescu n-a mai antrenat nicaieri dupa ce spaniolii l-au concediat pentru a-i face loc lui Contra, in toamna. Multescu a fost pastrat in club, intr-o functie fara vreo putere de decizie.

O hotarare in privinta bancii tehnice va fi luata in urmatoarele zile. Obiectivul major al lui Dinamo este Cupa Romaniei, unde 'cainii' intalnesc Dunarea Calarasi in faza sferturilor de finala.

  • Multescu a inceput INCALZIREA! Antrenorul DAT AFARA de spanioli ii poate lua locul lui Gane dupa CUTREMURUL cu Viitorul! Scenariu de ultima ora la Dinamo

Fanii din PCH le-au cerut membrilor DDB parerea in privinta schimbarilor care ar trebui facute la Dinamo pentru ca echipa sa depaseasca starea de criza din prezent.

CITESTE SI

Modifică setările cookies