Mitrita la FCSB?! Becali, anunt SOC: "Puteam sa-l iau cu 700 000!" Ce s-a intamplat

Mitrita a jucat cand era pusti pentru Steaua in Youth League. Becali l-a lasat sa plece inapoi la Viitorul, unde a impresionat. Atacantul a ajuns apoi la Pescara, in Serie A.

Becali putea sa-l aduca definitiv la echipa lui dupa ce Mitrita a decis sa revina din Italia. Vandut cu 8 milioane de euro de Craiova la New York City, Mitrita ar fi putut ajunge pentru numai 700 000 la FCSB. Becali a discutat cu Mihai Stoica si a decis sa nu faca transferul.

"L-am regretat pe Mtirita. Puteam sa-l iau cu 700 000. Il iubesc pe MM, dar cand vad niste lucruri pe care puteam sa le fac... Nu ma mai consult cu nimeni de acum! Sa ziceti ce vreti. Eu si atat! Nu mai, ba, specialistii, gata... Puteam sa-l iau cu 700 000 pe Mitrita! Pe urma, am vrut sa dau pe el 3 milioane, dar n-a vrut Craiova. Mitrita e fotbalist! Daca vrem sa avem fotbal nu se poate fara jucatori care scot om din joc. Noi avem jucatori, nu-i problema (rade). Am vazut la mijlocul terenului cu cine jucam noi la natonala!", a spus Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies