Mirel Radoi Cristiano Bergodi Sepsi Sf Gheorghe Universitatea Craiova Superliga

Mirel Rădoi, doar cuvinte de laudă pentru Cristiano Bergodi înainte de meciul cu Sepsi: „Îmi pare rău că nu am apucat să fac asta!” 

Universitatea Craiova se deplasează la Sfântu Gheorghe pentru duelul din runda cu numărul 16 a Superligii României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 15:29
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 15:34

Oltenii au bifat două victorii consecutive în campionat și aspiră la a treia, însă se deplasează pe terenul lui Sepsi, echipă care nu cedează punctele ușor pe teren propriu. Covăsnenii vin după înfrângerea de acasă cu FCSB, scor 0-1, în timp ce Universitatea Craiova s-a impus cu UTA Arad. 

Mirel Rădoi s-a inspirat de la Cristiano Bergodi: „Vă spun în premieră!” 

La conferința de presă premergătoare meciului de la Sfântu Gheorghe, Mirel Rădoi (41 ani), a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cristiano Bergodi, dezvăluind care este și marele său regret legat de antrenorul italian. Totodată, tehnicianul a ținut să evidențieze jocul bun și organizat al covăsnenilor, punctând că echipa sa nu va avea o misiune facilă în deplasare. 

Totodată, Mirel Rădoi a dezvăluit și că s-a inspirat de la tehnicianul lui Sepsi Sf. Gheorghe, punctând că meciul va fi diferit față de partidele anterioare. 

„Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă adversarul trece prin momente dificile la nivel de rezultate și au ceva probleme la nivel de lot. Sunt o echipă foarte bună acasă, cu jucători care pot să facă diferența. Au o organizare defensivă și ofensivă foarte bună, un antrenor pe care îl apreciez foarte mult și îmi pare rău că n-am apucat să lucrez cu el în cariera de jucător.

Vă spun în premieră, am furat niște aspecte tactice, vizavi de sistemele pe care le joacă. Va fi un meci diferit față de celelalte, pentru că va fi un echilibru. Avem nevoie de constanță. Am avut probleme doar cu distanța între compartimente, nu pe tranziția în sine. Nu puteam să spun asta public, dar era o distanță mare între compartimente.

Cred că, pentru Sepsi, și un rezultat de egalitate va fi un rezultat pozitiv, având în vedere că au absențe importante, Păun, Aganovic. Din punctul meu de vedere, e cea mai echilibrată ediție de campionat. Nu cred că își permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR.

Pe defensivă, Păun, Ninaj şi Aganovic dau echilibrul echipei în zonă centrală, au pierdut puţine meciuri şi au avut ocazii de gol când au jucat cei trei, sunt pioni importanţi. Păun e o lipsă mare pentru ei, dădea organizarea defensivă şi făcea schimbările de direcţie. Şi noi avem absenţe, Nicuşor Bancu e suspendat, cu Andrei Ivan nu vrem să riscăm, nu e nici un meci capital, pentru că poate sta o lungă perioadă apoi. Oricum avem 26 de jucători în lot şi nu există titulari sau rezerve, nici măcar Nicu Bancu nu e sigur de postul lui şi el ştie asta”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă. 

Modifică setările cookies