FCSB David Miculescu Gigi Becali Nicolae Dica Vivi Rachita Liga 1

Merită 10.000 euro pe lună Miculescu? Răspunsul tăios dat de Vivi Răchită

David Miculescu a fost transferat în această perioadă de mercato de FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 20:56
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 20:54

Miculescu este cotat la 1.2 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, iar Becali l-a achiziționat de la UTA Arad pentru 1.7 milioane. Pe lună, fotablistul încasează 10.000 euro, după cum a spus Becali pentru Playsport.

Valeriu "Vivi" Răchită este de părere că salariul internaționalului de la reprezentativa under 21 a României este neverosimil și că nu merită o sumă atât de mare.

Răchită, despre Miculescu: „Nu îl văd de 10.000 euro”

„Miculescu n-are nicio legatură cu Budescu. Eu îl văd un jucător normal, niciodată de 10.000 de euro, mi-aş dori să performeze, pentru că avem nevoie pentru echipele naţionale, dar nu mă pricep eu la aşa ceva.”, au fost cuvintele lui Vivi Răchită, potrivit Orange Sport.

Miculescu, la FCSB

Gigi Becali nu s-a lăsat până nu l-a transferat și pe David Miculescu, cel mai valoros fotbalist de la UTA. Deși CFR Cluj s-a mișcat repede pe piața transferurilor și părea că a făcut cele mai bune achiziții, Becali a sondat piața și a luat-o pas cu pas. 

Și-a "betonat" mai întâi compartimentul defensiv după accidentarea lui Iulian Cristea, apoi a realizat că trebuie să dea plus valoare și liniei de atac. Ca și stoperul de 1,92 m, Joyskim Dawa, și David Miculescu reprezenta o țintă mai veche pentru FCSB. Iar "task-ul" a fost, cu greu, realizat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies