Marturia cutremuratoare a lui Florin Tanase in fata judecatorului: "Am auzit cand Ekeng s-a prabusit! A durat 2-3 minute pana l-au urcat pe targa, l-au si scapat!"
Miercuri 21 Noiembrie 2018, 15:33

Marturia cutremuratoare a lui Florin Tanase in fata judecatorului: "Am auzit cand Ekeng s-a prabusit! A durat 2-3 minute pana l-au urcat pe targa, l-au si scapat!"

Florin Tanase a fost prezent astazi la audiere in cazul mortii lui Patrick Ekeng.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

O noua infatisare la Judecatoria Sectorului 2 in cazul mortii lui Patrick Ekeng a avut loc astazi. Florin Tanase, actualul jucator al celor de la FCSB, a fost prezent pentru a povesti ce s-a intamplat pe 2 mai 2016 cand si-a pierdut viata Ekeng in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Tanase juca la Viitorul in acel moment si s-a aflat in apropierea lui Patrick Ekeng cand acesta s-a prabusit pe gazon.

"Tin minte ca a cazut in spatele meu. M-am dus sa-l iau de mana si sa-l intorc intr-o parte. Ekeng era in spatele meu, eu eram la centrul terenului. S-a auzit cazatura. Am vazut ca era intins. Nu mai stiu daca am fost primul langa el. L-am luat de o mana si l-am intors pe o parte, cazuse pe spate. Se auzea un horcait. Avea maxilarul blocat, isi pierduse cunostinta. Ochii erau blocati, deschisi.

Nu stiu ce sa zic, imediat a venit medicul clubului Dinamo. L-a pus pe spate si a inceput sa-l resusciteze. L-a apasat pe piept si nu imi aduc aminte. La un minut sau un minut si jumatate a venit ambulanta. Nu am vazut doctorul. Nu stiu cine era doctorul. Oamenii de la ambulanta au luat targa. Cand l-au pus pe targa, nu mai respira, asta am observat. Cam doua-trei minute a durat pana l-au urcat in targa. L-au si scapat, se lasa targa in jos. Nu stiu ce i-au facut cat au stat pe teren, eram intors cu spatele" a povestit Florin Tanase.

Tot astazi va fi prezent la audieri si jucatorul lui Dinamo, Sergiu Hanca.VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis atacă la CCR ordonanța de urgență privind reorganizarea unităților economice de stat