Mai pleacă Florinel Coman în Qatar? Anunțul lui Mihai Stoica

Florinel Coman Al Duhaili FCSB MM Stoica Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 08:44
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 08:44

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a oferit detalii despre situația transferului lui Florinel Coman.

Proaspăt campion cu FCSB și golgheterul Superligii, Florinel Coman, a atras atenția echipelor internaționale, inclusiv a celor de la Al Duhail din Qatar, care ar fi fost dispuși să plătească 5 milioane de euro pentru a obține semnătura atacantului în vârstă de 26 de ani.

Echipa din Orientul Mijlociu i-ar fi pregătit lui Florinel Coman un contract pe patru ani, cu un salariu anual de două milioane de dolari, plus eventuale bonusuri. Dacă și-ar respecta întregul contract, Coman ar câștiga minimum 8 milioane de dolari.

  • Florinel Coman și familia sa / Foto - Gabriel Chirea

MM Stoica: "Nu cred că pleacă Florinel Coman"

MM Stoica este de părere că Florinel Coman va pleca și a explicat că, în cazul său, procesul de transfer este simplu: dacă cineva plătește clauza, iar Coman este de acord cu termenii contractului, transferul se finalizează. 

„Eu nu cred că pleacă! La el e cea mai simplă situație. Bagi banul, iei Framul! Ai dat clauza, te-a înțeles cu el, a semnat contractul. Să vii să discuți despre niște clauze, hai să vedem cum facem și nu știu ce... M-aș bucura pentru el să plece. M-aș bucura pentru noi să rămână”, a declarat Mihai Stoica, conform GSP.

Stoica a ținut să evidențieze faptul că Florinel Coman nu ar urmării doar banii. În viziunea președintelui CA al roș-albaștrilor, Coman se simte foarte bine la FCSB și este considerat un superprofesionist.

„El nu e disperat după bani la cum l-am cunoscut eu. E un tip care pune mai presus de latura financiară ambientul. El se simte foarte bine aici. Acum, de când este superprofesionist, a devenit, fără supărare pentru alții, și unul dintre oamenii cu cuvânt foarte greu în vestiar”, a adăugat MM Stoica.

MM Stoica:"E greu să fii lider când e Chiricheș în vestiar"

Stoica a comparat influența lui Coman cu cea a lui Vlad Chiricheș, un alt jucător important al FCSB. Chiricheș este considerat un model pentru tinerii jucători la început de drum, cât și pentru cei mai experimentați. Fundașul este de o seriozitate de invidiat și are capacitatea de a se recupera după multiple accidentări.

„Bine, e greu să fii lider acum, când e Chiricheș în vestiar. Dacă vrei să-ți îmbunătățești stilul de viață în direcția aia, să îți prelungești viața de sportiv, trebuie să vorbești cu el, că are toate secretele.

Și, cu toate că a avut o serie atât de lungă de accidentări și atât de variate accidentările, chiar cred că va juca foarte mulți ani de acum încolo”, a concis Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB.

Cifrele lui Florinel Coman

În acest sezon, wingerul celor de la FCSB și-a trecut în cont:

  • 38 de meciuri jucate
  • 19 goluri marcate
  • 11 pase decisive livrate
  • 2.893 minute prestate în tricoul roș-albastru

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!