Liviu Ciobotariu a descris-o pe CFR Cluj într-un singur cuvânt + Ce a spus despre lupta din subsolul clasamentului

fc voluntari - cfr cluj Liviu Ciobotariu Superliga Superliga Liviu Ciobotariu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 22:51
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 22:51

FC Voluntari a pierdut cu 0-1 în fața campioanei României, în meciul din etapa cu numărul 23 din Superligă.

Echipa lui Liviu Ciobotariu nu a mai reușit să o învingă pe CFR Cluj din 2016, iar rezultatele negative în fața campioanei au continuat și în 2023.

Liviu Ciobotariu a descris-o pe CFR Cluj într-un singur cuvânt + Ce a spus despre lupta din subsolul clasamentului

După meci, antrenorul Voluntariului a vorbit despre că nu e atât de ușor să ieși din subsolul clasamentului. În altă ordine de idei, Liviu Ciobotariu a descris-o într-un singur cuvânt pe CFR Cluj: puternică.

„E greu de gestionat situația în zona fierbinte. Eu știu cum e să joci un baraj. Presiunea e foarte mare, a fost foarte, foarte grav. Nu e plăcut să fii acolo. Vedem. Eu am încredere în echipa mea, am încredere în băieți.

Putem, putem mai mult. Chiar dacă nu a fost un joc spectaculos. Dar asta a fost strategia pentru jocul de azi. Pe contraatac să surprindem adversarul. Știam că sunt puternici la faze fixe. Pentru că noi așa am mai pierdut. Din faze fixe, două cornere. Dar, avem de învățat din asta. CFR e puternică”, a spus Liviu Ciobotariu, după meci.

FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a revenit pe primul loc, cu 50 de puncte, la două puncte distanță de urmăritoarea Farul, după 23 de etape, în timp ce FC Voluntari rămâne pe locul nouă, cu 26 de puncte și fără victorie de patru etape.

În următoarea etapă, CFR Cluj va disputa derby-ul cu FCSB, iar în cazul unei victorii se poate distanța la 12 puncte de vicecampioană. FC Voluntari va avea un alt examen dificil, în Giulești, cu Rapid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!