"L-am criticat pe Dica! Acum a venit momentul sa imi cer scuze!" Reactie neasteptata a unui fost jucator al FCSB dupa esecul cu Craiova

"L-am criticat pe Dica! Acum a venit momentul sa imi cer scuze!" Reactie neasteptata a unui fost jucator al FCSB dupa esecul cu Craiova

Nicolae Dica a iesit in evidenta dupa esecul FCSB din derby-ul cu Craiova.

Antrenorul FCSB a declarat la conferinta de presa ca isi doreste mai multa libertate la echipa pentru a putea obtine rezultatele care i se cer.

Ciprian Marica s-a simtit nevoit sa isi ceara scuze fata de antrenorul FCSB. Marica a criticat jocul echipei din prima parte a campionatului, fara a sti ca deciziile importante nu sunt luate de antrenor.

"Recent il criticam pe Nicolae Dica si deciziile dansului. Astazi a venit vremea sa imi cer scuze pentru ca inteleg ca deciziile nu-i apartineau. Nu are nicio vina.

Atat timp cat patronul clubului isi asuma si partea tehnica, trebuie sa respectam acest lucru. Nu sunt cele mai bune rezultate la Steaua in momentul asta, dar atat timp cat cineva isi asuma, nu avem ce sa spunem. Pacat totusi ca domnul Gigi Becali nu inrelege ca antrenamentele si strategia le face antrenorul. Ceea ce vedem noi sambata sau duminica la joc ar trebui sa se regaseasca in strategia de antrenamente din cursul saptamanii precedente. Nu doar valoarea individuala conteaza, ci si valoarea de grup si ceea ce se lucreaza la antrenamente. Asta ar trebui sa revina in sarcina antrenorului", a declarat Ciprian Marica la DigiSport.

FCSB a fost ultima echipa din cariera lui Marica. A jucat 9 meciuri pentru ros-albastri in sezonul 2015-2016

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16
BRAT