Interes din Italia pentru Sorescu! Italienii anunță: fosta echipă a lui Balotelli e cu ochii pe jucătorul lui Dinamo 

Dinamo Deian Sorescu Monza Serie B Superliga Interes din Italia pentru Sorescu! Italienii anunță: fosta echipă a lui Balotelli e cu ochii pe jucătorul lui Dinamo
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 17:21
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 17:25

Deian Sorescu (24 ani) este cel mai bun jucător al lui Dinamo. 

„Câinii” caută să scape de datorii, iar principalul obiectiv este vânzarea lui Deian Sorescu, cel mai bun jucător din lotul lui Dinamo, dar și cel mai valoros. Jucătorul este golgheterul actual din Liga 1, cu 5 reușite până în prezent, iar oficialii clubului speră să obțină o sumă importantă din transferul său, astfel încât să acopere din datorii. 

Mai multe cluburi s-au arătat interesate de Sorescu, printre care și rivala FCSB, iar acum a apărut un nou nume, de această dată din Italia. Conform jurnalistului italian specializat în transferuri Nicolo Schira, Monza, clubul lui Silvio Berlusconi, a pus ochii pe mijlocașul „câinilor”, care i-ar fi fost propus. 

  • Interes din Italia pentru Sorescu! Italienii anunță: fosta echipă a lui Balotelli e cu ochii pe jucătorul lui Dinamo

„Mijlocașul lui Dinamo București, Deian Sorescu, a fost oferit Monzei”, se arată în anunțul lui Schira de pe contul de Twitter. 

Becali, ofertă pentru Sorescu 
 

Unul dintre cluburile care și-a exprimat interesul pentru Deian Sorescu este chiar FCSB. Gigi Becali a confirmat oferta pentru jucătorul lui Dinamo, care se ridică la 750 000 de euro, oficialii clubului nu au fost de acord cu propunerea primită. 

Ulterior, în intervenția de luni din cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”, patronul FCSB-ului a vorbit despre oferta pe care le-a făcut-o „câinilor”. 

„Vorbim de transferuri dacă pleacă un jucător. Vine azi Keseru, o să vedeți. I-am făcut o ofertă lui Dinamo pentru Sorescu, dacă acceptă foarte bine”, a spus Becali la PRO X. 

Sorescu: „M-aș sacrifica pentru club!” 
 

Întrebat despre propunerea de la FCSB și dacă ar fi dispus să semneze cu roș-albaștrii, Sorescu a oferit un răspuns sincer la finalul meciului cu FC Argeș din campionat. 

„Nu vreau să vorbesc despre un transfer, momentan sunt la Dinamo. Vă rog să vorbiți cu conducerea, eu nu știu nimic despre oferta de la FCSB. Cu mine n-a discutat absolut nimeni nimic. M-aș sacrifica pentru club, cu banii aduși pe mine s-ar da drumul la transferuri, vor veni jucători într-un număr mai mare pentru a scăpa echipa de unde este”, a spus Sorescu, la finalul înfrângerii cu FC Argeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!