Incredibil: FCSB, Dinamo si Rapid vor juca TOATE pe National Arena sezonul viitor! Anunt de ultima ora

Rapid FCSB National Arena Superliga Incredibil: FCSB, Dinamo si Rapid vor juca TOATE pe National Arena sezonul viitor! Anunt de ultima ora
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2019, 15:24
Data actualizarii: Vineri 24 Mai 2019, 15:25

Rapid anunta un buget-record pentru promovare, 2,5 milioane de euro.

Giulestenii pregatesc achizitii spectaculoase. N-au de gand sa ramana decat un an in B. Derby-urile le vor juca pe National Arena, pe care-l vor imparti cu rivalele din Bucuresti FCSB si Dinamo.

"Am semnat un nou contract pentru stadionul din Regie. Ne simtim foarte bine acolo, suporterii se simt foarte bine. E important ca am ramas in cartier, suntem foarte aproape de casa. Daca vom avea un meci de genul Rapid - Petrolul, cu siguranta il vom juca pe Arena Nationala. Nu stiu daca se va umple, dar cu siguranta vor asista cel putin 30 000 de oameni la meci", a spus Ovidiu Burca, presedintele Rapidului, pentru PRO Sport.

Rapid s-a mutat pe stadion Sportul dupa ce vechiul Giulesti a fost predat Companiei Nationale de Investitii. Rapid ar trebui sa aiba un stadion nou peste fix un an, comform planului de infrastructura adoptat inaintea organizarii de catre Bucuresti a partidelor de la Euro 2020.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!