Inca o LOVITURA marca Pablo Cortacero! "Daca nu sunt bani, ce sa planifici?!" Spaniolul nu s-a prezentat la sedinta pe care o convocase

Inca o LOVITURA marca Pablo Cortacero! "Daca nu sunt bani, ce sa planifici?!" Spaniolul nu s-a prezentat la sedinta pe care o convocase

Actionarii de la Dinamo ar fi trebuit sa se intalneasca in aceasta dimineata. 

Sedinta Adunarii Generale a Actionarilor nu a mai avut, insa, loc. Potrivit GSP, desi Pablo Cortacero a convocat aceasta sedinta, tot el este vinovat pentru amanarea ei. Spaniolul nu s-a prezentat la Bucuresti si nici nu si-a trimis vreun reprezentant la intalnirea care trebuia sa aiba loc la stadionul lui Dinamo. 

Pe langa Cortacero, din Adunarea Generala a Actionarilor mai fac parte Marius Bacria, Cornel Dinu si un reprezentant al DDB, insa in absenta actionarului majoritar, discutia nu ar fi avut niciun sens. 

"Sedinta nici nu mai avea rost sa se tina in lipsa reprezentantului actionarului majoritar si, mai ales, daca nu sunt bani, ce sa planifici?! Subiectul era planificarea platilor din acele milioane de euro promise spre a fi investite in club. Si ce plati se vor face din acea marire de capital", au spus persoane din club, potrivit aceleiasi surse. 

Cea mai recenta promisiune nerespectata a spaniolilor de la Dinamo dateaza din 8 ianuarie, cand in conturile clubului ar fi trebuit sa intre o suma importanta de bani, care nu a ajuns, insa, in Romania. 

Peste 10 zile, Dinamo ar putea scapa de Pablo Cortacero. Pe 21 ianuarie este programata reunirea Consiliului de Administratie al lui Dinamo, iar in cazul in care spaniolul nu va face marirea de capital, oficialii clubului vor incerca sa il inlature din Stefan cel Mare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden a depus jurământul în calitate de preşedinte al SUA: „Aceasta este ziua Americii, a democraţiei”
BRAT

Modifică setările cookies