Gigi Becali visa să îi folosească în playoff, dar căpitanii de la Dynamo Kyiv și Shakhtar Donetsk s-au antrenat cu un alt club din România! 

Serhiy Sydorchuk și Taras Stepanenko s-ar fi pregătit cu o altă echipă din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 17:53
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 17:58

Miercuri, Mircea Lucescu (76 ani), Gigi Becali (63 ani) și Serhiy Sydorchuk (30 ani) au inspectat baza de pregătire a FCSB-ului, patronul roș-albaștrilor oferindu-se să-i ajute cu tot ce este nevoie pentru ca unii dintre jucătorii de la Dynamo Kyiv și Shakhtar Donetsk să se antreneze cu Florin Tănase&co. 

Gigi Becali chiar s-a oferit să-i legitimeze pentru două luni și să-i folosească în ultimele meciuri din playoff, pentru a opri supremația CFR-ului, dar fotbaliștii din Ucraina au refuzat proprunerea omului de afaceri. Cu toate acestea, conform Prosport, la doar o zi de când au declinat oferta lui Becali, Serhiy Sydorchuk (30 ani), de la Dynamo Kyiv, împreună cu Taras Stepanenko (32 ani) și Sergiy Kryvtsov (31 ani), ambii de la Shakhtar Donetsk, au decis să se antreneze cu FC Voluntari, aceștia susținând joi prima ședință de pregătire cu elevii lui Liviu Ciobotariu (50 ani). 

Gigi Becali: „Nu e condiționată treabă! Dacă vor să joace, să joace!”

„Cred că v-a spus domnul Lucescu, nu? Deci, ideea de a ajuta echipa de tineret a lui Dinamo Kiev. Nu a fost vorba, am spus că eu voi propune dacă ei au nevoie și acum i-am spus băiatului: 'Nu fac asta interesat! Dacă tu vrei, dacă ai poftă să joci, e în interesul tău, vrei să joci, zici că vrei să joci, nu vrei să joci, spui că nu vrei'. Nu e condiționată treaba asta. Dacă vor să joace, să joace. Nu e o chestiune de interes, să nu se interpreteze că o fac cu interes, ca dovadă că el a spus că deocamdată nu vrea, că e situația care e. 

I-am zis să se antreneze când vrea și după să zică. Pe mine ăsta mă interesează cel mai mult. El, ca și căpitan de echipă, a venit să vadă condițiile și asta este tot. Nu e că s-a auzit pe acolo, eu am spus că în interesul lor e să joace. În interesul lui cum e mai bine să se antreneze sau să și joace? Eu am vorbit cu el, interesul lui e să joace”, a declarat Gigi Becali, miercuri, 23 martie. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!