Gigi Becali Atletico Madrid Benfica Ianis Hagi Joao Felix Superliga

Gigi Becali s-a luat de Atletico Madrid: "Cum sa dai 120.000.000 pe Joao Felix?! Ce a facut pana acum?!" Comparatia facuta de patronul FCSB-ului cu Benfica

Gigi Becali spune ca e un negociator mai bun decat Benfica. Clubul portughez a vandut jucatori de peste 500.000.000 euro in ultimii 10 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Iulie 2019, 10:57
Data actualizarii: Vineri 19 Iulie 2019, 11:06

Gigi Becali, patronul FCSB, planuieste ca in cel mult doi ani sa vanda un fotbalist roman cu peste 30.000.000 euro. Florinel Coman si Dennis Man au cele mai mari sanse, potrivit sefului din FCSB. Latifundiarul din Pipera crede ca sumele platite pentru alti fotbalisti il indreptatesc sa ceara zeci de milioane pentru "perlele" sale.

Gigi Becali: "Da' Joao Felix ala ce a facut?!"

Gigi Becali spune ca unul dintre cele mai scumpe transferuri facute anul acesta, cel al lui Joao Felix de la Benfica la Atletico Madrid, il indreptatesc sa ceara si el sume mari pentru fotbalistii sai. Mai mult, acesta crede ca si alti fotbalisti romani ar valora mai mult. Ianis Hagi este un jucator cu mai multe calitati decat Joao Felix, mai crede acesta.

"Eu nu-l vindeam acum pe Ianis daca era la mine. Nu l-as fi dat acum, ci peste doi ani. Luam 70-100 de milioane peste doi ani.

Daca joaca in cupele europene, Ianis face multe zeci de milioane. Uitati cu cat s-a dat Joao Felix? Ce a facut Joao Felix? Eu cred ca sunt mai tare ca Benfica. Sunt mai tare in lume decat Benfica, vand mai bine si stiu mai bine sa negociez", a spus Becali dupa meciul cu Milsami.

Modifică setările cookies