Luni 02 Iulie 2018, 16:17

Cristi Borcea, eliberat din inchisoare! "Sa nu credeti ca aceasta perioada nu lasa urme! Trebuie sa merg la psihiatrie!" Ce a spus despre revenirea in fotbal

Cristi Borcea a fost eliberat astazi din inchisoare.
 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Fostul patron al lui Dinamo nu a dorit sa vorbeasca despre fotbal. A declarat insa ca perioada de detentie a lasat urme adanci si va avea nevoie de ajutor de specialitate pentru a depasi acest moment dificil.

"Dupa aceasta perioada trebuie sa merg cel putin o luna la psihiatrie. Trebuie sa iau ceva medicamente pentru problemele pe care le am. Incepi sa apreciezi tot mai mult oamenii de langa tine, oamenii care ti-au fost aproape in aceasta perioada. Diseara mergem la Vibere, o sa fim acolo. Nu pot sa discut acum despre fotbal. Voi merge la doctor, voi face teste. Sa nu credeti ca a fost usor si ca nu lasa urme acesti patru ani. In interior au fost multe framantari", a declarat Cristi Borcea dupa eliberare.

Condamnat la 6 ani si 4 luni in 2014 de catre Curtea de Apel, Tribunalul Ilfov a decis astazi eliberarea fostului actionar de la Dinamo! Decizia este definitiva!

Pe 2 mai, magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 au respins, in prima instanta, cererea de eliberare conditionata formulata de Cristian Borcea, care executa la Penitenciarul Jilava o condamnare de 6 ani si 4 luni primita in dosarul transferurilor din fotbal.De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"