Fortes, enervat la CULME de Becali! Clauza care l-a facut pe jucator sa ramana la Medias! Situatia transferului

Fortes, enervat la CULME de Becali! Clauza care l-a facut pe jucator sa ramana la Medias! Situatia transferului

Carlos Fortes e aproape de FCSB. 

Gigi Becali a anuntat transferul lui Carlos Fortes de la Gaz Metan, iar atacantul urma sa vina azi la Bucuresti. Becali chiar a anuntat ca i-a trimis contractul pe mail, iar jucatorul va pleca direct in cantonamentul din Spania.

Din informatiile www.sport.ro, Fortes nu a mai plecat de la Medias, iar echipa a plecat in cantonamentul din Turcia. Deranjat de o clauza pe care Becali vrea s-o puna in contract si o declaratie data de Becali, Fortes a ales sa se antreneze singur la Medias pana cand situatia se va rezolva. Cu toate astea, Fortes isi doreste sa mearga la FCSB in aceasta iarna. 


"Haideti sa terminam cu povestea asta vizavi de transferul facut al lui Fortes la Steaua fiindca vorbim aproape de o misiune imposibila in acest moment. El e la Medias, se antreneaza. Gaz Metan e in Turcia, iar situatia nu e convenabila si corecta. In primul rand, trebuie sa rezolvam problema cu Gaz Metan. E doar o poveste ca el s-a inteles cu Steaua. Nici eu, nici jucatorul pe care-l reprezint n-am vorbit cu cineva de la Steaua.

In primul rand, Carlos Fortes a jucat la Benfica, la nationalele de juniori ale Portugaliei si impune respect, nu e un nume de pe strada. Cel mai dureros si lipsit de respect e ca s-a vorbit despre el ca e gras. Se stie foarte bine cine a vorbit de la Steaua despre acest lucru. De aceea spun ca in acest moment transferul e imposibil. Voi veni in Romania sa discut situatia lui. Nu stiu ce sanse sunt ca el sa semneze cu Steaua, nu pot anticipa. Dar atunci cand din start jucatorul nu are parte de respect, ce mai poate fi de spus?”, a declarat Pedro Torrao, potrivit Gazetei Sporturilor.

Becali a anuntat ca il imprumuta pe Fortes pana in vara si il va transfera doar daca atacantul va reusi sa slabeasca 5 kilograme.

„Il iau pe Fortes si in vara achit suma de transfer daca slabeste cinci kilograme. Numai asa Fortes se poate dovedi un jucator de mare viitor, are doar 23 de ani. Fortes e simpatic, e un om bun. Daca se tine de treaba, la ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist”,
a fost declaratia lui Gigi Becali.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT