Florin Tanase, aproape de un record IMPRESIONANT la FCSB! De cate goluri mai are nevoie pentru a intra in istoria echipei lui Gigi Becali

Florin Tanase, aproape de un record IMPRESIONANT la FCSB! De cate goluri mai are nevoie pentru a intra in istoria echipei lui Gigi Becali

Florin Tanase este golgeterul Ligii 1 dupa 26 de etape. 

Capitanul celor de la FCSB a reusit 17 goluri pana in etapa din weekend si este aproape de a egala un record important din era Gigi Becali, avand sanse mari de a-l depasi. 

Tanase mai are 14 etape la dispozitie, 4 din sezonul regulat si 10 din playoff, pentru a mai inscrie 4 goluri cu care va ajunge la 21 de reusite, tot atat cat au fostii golgeteri ai echipei lui Becali, Claudiu Raducanu si Raul Rusescu. 

Acestia din urma sunt detinatorii recordului de cele mai multe goluri inscrise intr-un singur sezon la FCSB, iar dupa ce s-au remarcat in tricoul echipei lui Gigi Becali au prins transferuri importante in strainatate. 

Florin Tanase este jucatorul pe care patronul ros-albastrilor spera sa-l vanda pe cel putin 5 milioane de euro, de capitanul FCSB-ului interesandu-se recent New York City FC. 

Mai mult decat atat, Tanase va ajunge intr-un top select al jucatorilor care au fost atat golgeterii echipei, cat si ai Ligii 1. Din era Becali, doar Claudiu Raducanu, Raul Rusescu si Harlem Gnohere au reusit aceasta performanta, in sezoanele 2002/03, 2012/13, respectiv 2017/18. 

Lista golgeterilor FCSB incepand din sezonul 2002/03 pana in sezonul 2019/20: 

Claudiu Raducanu - 21 goluri
Adrian Neaga - 13 goluri
Nicolae Dica - 11 goluri
Nicolae Dica - 15 goluri
Valentin Badea - 13 goluri
Nicolae Dica - 9 goluri
Pantelis Kapetanos si Bogdan Stancu - 11 goluri
Pantelis Kapetanos - 15 goluri
Bogdan Stancu - 13 goluri
Raul Rusescu - 13 goluri
Raul Rusescu - 21 goluri
Federico Piovaccari - 10 goluri
Claudiu Keseru - 12 goluri
Nicolae Stanciu - 12 goluri
Fernando Boldrin si Denis Alibec - 8 goluri
Harlem Gnohere - 15 goluri
Harlem Gnohere - 15 goluri
Florinel Coman - 12 goluri

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies