Ambrosie il da in judecata pe Prunea dupa ce fostul portar l-a numit "dobitoc cu muci la nas"!

Ambrosie il da in judecata pe Prunea dupa ce fostul portar l-a numit "dobitoc cu muci la nas"!

Membru al Generatiei de Aur, Florin Prunea a trecut la munca de la birouri dupa retragere.

17:30 Adrian Ambrosie a anuntat ca il va da din nou in judecata pe Florn Prunea dupa ce fostul portar l-a atacat in termeni duri. Cei doi mai sunt implicat intr-un proces, intentat tot de catre oficialul de la Iasi pentru calomnie dupa ce Prunea l-a acuzat de spalare de bani.

"Am vazut ce a spus despre mine in aceasta dimineata. Dar nu ma apuc sa intru in jocul domnului Florin Prunea. Dansul stie ca saptamana viitoare noi doi avem termen in procesul de calomnie pe care i l-am intentat.

La inceput l-am rugat frumos sa inceteze cu calomniile la adresa mea, dar nu a inteles. Apoi a spus ca eu fac spalare de bani in Transnistria si in Republica Moldova. Pentru aceste acuze trebuie sa aduca probe in fata judecatorilor, iar eu voi lasa instanta sa isi faca datoria. Alte lucruri nu am ce sa spun despre domnul Prunea. Repet: ne vom vedea in fata judecatorului", a declarat vicepresedintele Comitetului Director de la Poli Iasi pentru ProSport.


Fost conducator la Dinamo si Poli Iasi, Prunea a vorbit despre experienta de la Iasi si colaborarea mai putin placuta cu Adrian Ambrosie, vicepresedintele Comitetului director al clubului, pe care l-a facut praf.

"Este greu ca cineva din Iasi sa faca treaba acolo, e imposibil. Nu ai nicio sansa acolo. Acolo exista o persoana care se numeste Ambrosie. Venea pe la mine si nu ma scotea din astea... ce bun sunt, ce glaspapir imi dadea, iar dupa ce iesea din biroul meu era la primar la usa si-i spunea ce fac la club.

Dupa aceea iar venea la mine ca sa-l ajut cu deplasarile pentru echipa de fete. Primarul Chirica l-a luat pe baiatul asta cu trening si muci la nas si l-a imbracat in costum. A ajuns presedinte la un club din Liga 1. Salariul e de 4.000 de euro. I-ai dat putere dobitocului si sa te vezi acum... Ambrosie n-a condus o caruta in viata lui. El este in spatele a ceea ce se intampla la echipa.

Chestia cu nocturna nu este intamplatoare... Nimeni din cadrul clubului nu a spus nimic, doar Pancu a spus asta. S-au facut greseli mari pe toate palierele", a spus Florin Prunea, potrivit ProSport.

Echipa ieseana se afla pe ultimul loc al clasamentului din Liga 1 dupa 24 de meciuri jucate, perioada in care a strans doar 16 puncte.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prinţul Philip al Marii Britanii a fost înmormântat. Regina Elisabeta, în lacrimi la slujbă, unde a stat singură
BRAT
Modifică setările cookies