FCSB nu este singura care vrea în Ghencea! Încă un club a depus cerere ca să joace pe noul stadion

Stadionul Ghencea Concordia Chiajna FCSB Superliga Stadion Ghencea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 12:15
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 12:19

Concurență pentru FCSB în lupta pentru stadionul Ghencea.

FCSB și-ar dori să revină pe stadionul din Ghencea, însă sunt șanse mici ca acest lucru să se întâmple din cauza rivalității dintre clubul lui Becali și CSA.

O altă echipă din România vrea să profite de situație și încearcă să ajungă în Ghencea.

Concordia Chiajna ocupă locul patru în clasamentul Ligii 2 și luptă pentru promovarea în prima ligă. Ilfovenii au depus o cerere pentru a putea disputa meciurile de pe teren de pe teren propriu, în cazul unei promovări în Liga 1, pe noul stadion din Ghencea.

„Da! E adevărat, am trimis această solicitare pentru a trece stadionul Steaua în dosarul de licențiere. Așa prevede regulamentul, iar noi, în momentul de față, în cazul în care o să promovăm, avem această problemă cu gazonul sintetic. Cum stadionul Steaua este cel mai aproape, ne-am orientat spre această variantă și ne-am interesat, în scris, de posibilitatea de a putea trece arena ca variantă pentru terenul propriu.

E adevărat, înainte de a lua o decizie, un factor important este și costul. O să verific, joi, la club, ce răspuns am primit. La fel, am găsit înțelegere și la Clinceni, după ce am discutat cu domnul primar Budeanu”, a spus Cristi Tănase, potrivit PlaySport.

100.000.000 a costat construcția stadionului Steaua

Construcţia noii arene din Bulevardul Ghencea a demarat în februarie 2018 şi s-a încheiat în noiembrie 2020. Costurile lucrărilor se ridică la 407.353.320 lei, aproximativ 81 de milioane de euro.

Stadionul Steaua are o capacitate de 31.254 locuri şi îndeplineşte criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!