FCSB, in negocieri cu Alex Pascanu! Dezvaluirea facuta de Nicolae Dica!

FCSB Alex Pascanu Leicester Mihai Stoica Nicolae Dica Superliga FCSB, in negocieri cu Alex Pascanu! Dezvaluirea facuta de Nicolae Dica!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Ianuarie 2019, 10:41
Data actualizarii: Vineri 18 Ianuarie 2019, 10:51

Nicolae Dica a vorbit despre interesul pentru fundasul din campionatul englez.

FCSB are mari dificultati in compartimentul devensiv, iar Nicolae Dica a incercat sa rezolve aceasta problema in perioada in care a fost antrenor, cu un fundas din campionatul englez. Fostul antrenor al ros-albastrilor a recunoscut ca s-a interesat de Alex Pascanu, fundas care evolueaza pentru Leicester U23. 

Tanarul fotbalist a impresionat la echipa de tineret a fostei campioane din 2016 si a reusit sa le atraga atentia oficialilor de la FCSB. Nicolae Dica si MM Stoica au discutat despre un posibil transfer, dar marele dezavantaj a fost ca fundasul nu a evoluat pana acum la o echipa de seniori.

"Am discutat despre el. M-am interesat si eu, si MM despre el. Deocamdata, nu l-am vazut, l-am vazut la tineret, atat. Nu a jucat la seniori pana acum si e greu sa iti faci o impresie despre un jucator care nu a jucat la seniori", a spus Nicolae Dica pentru Telekom Sport.

Alex Pascanu are 20 de ani, a inceput fotbalul la Leicester, echipa pentru care evolueaza si in acest moment. Recent a fost convocat si la nationala de seniori, dar nu a apucat sa debuteze.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!