FC Arges FC Arges - Dinamo Superliga

OFICIAL FC Argeș s-a despărțit de doi jucători, chiar înainte de returul cu Dinamo

Dinamo a câștigat meciul tur cu FC Argeș din cadrul barajului de promovare cu un categoric 6-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Iunie 2023, 23:12
Data actualizarii: Vineri 02 Iunie 2023, 23:12

Cu șanse teoretice înainte de retur, piteștenii încearcă să-și câștige locul pentru sezonul următor din Superligă pe alte căi. Concret, FC Argeș a cerut, în cursul zilei de vineri, retragerea licenței primite de Dinamo pentru sezonul următor al primei ligi.

Înainte de returul care se va disputa la Mioveni, FC Argeș a anunțat oficial despărțirea de doi jucători. Mijlocașul francez Tony Njike (25 de ani) și fundașul brazilian Lucas Brendon (28 de ani) au plecat din Trivale înainte de ultimul meci cu Dinamo.

FC Argeș s-a despărțit de doi jucători, chiar înainte de baraj

“Clubul nostru și fotbaliștii Tony Njike și Lucas Brendon au ajuns la acorduri pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă.

Brazilianul Brendon Lucas a ajuns în iarna acestui an, după despărțirea de vietnamezii de la Ho Chi Minh City. A jucat doar 9 partide la FC Argeș.

Tony Njike a ajuns în vara anului trecut, după ce se despărțise de Ajaccio. A jucat 37 de partide în toate competițiile pentru noi, reușind să paseze decisiv în 4 rânduri. Mult succes în carieră!”, a transmis clubul din Trivale.

Ce primă va avea Dinamo pentru promovarea în Superligă

Dinamo este cu un pas în Liga 1. Pe Arena Națională, cu aproximativ 25.000 de suporteri în tribune, „câinii” au demolat-o pe FC Argeș, cu un categoric 6-1, grație golurilor lui Bena, Larrucea, Pop, Iglesias și Ghezali, cu o dublă. Astfel, returul de la Pitești, teoretic, ar trebui să fie doar o formalitate pentru Ovidiu Burcă și elevii săi. 

Pentru ca elevii lui Ovidiu Burcă să fie motivați pentru meciul decisiv de la Pitești, programat pe 3 iunie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, Dinamo a pregătit o primă specială. În acest sens, dacă vor promova, „câinii” vor primi 150.000 de euro, potrivit informațiilor furnizate de știrile PRO TV și sport.ro, sumă care se va împărți între jucătorii care vor readuce echipa în Liga 1. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!