Fata lui Iosif Rotariu, trimisa in judecata: parintii copilului agresat de ea cer despagubiri de 500.000 €

Fiica fostului international a fost trimisa in judecata, dupa ce vara trecuta a agresat un baiat de doi ani, la cresa unde lucra, si al carei proprietar era tatal ei.

Procurorii au analizat imaginile inregistrate de camerele de supraveghere si au descoperit ca educatoarea l-a abuzat pe cel mic, in repetate randuri, pana cand i-a rupt un picior.

Parintii copilului cer acum despagubiri de jumatate de milion de euro.

Imaginile cu fiica fotbalului Iosif Rotariu, date publicitatii de parintii victimei, au fost filmate in iunie, anul trecut.

Intr-una dintre secvente se vede cum educatoarea il smuceste pe cel mic pentru ca acesta nu se oprea din plans si, ulterior, cu un gest dur, il tranteste cu fata intr-o perna. Dupa cateva zeci de secunde, pentru ca baiatul se ridica si continua sa planga, educatoarea il apuca de cap, ca pe o papusa, si il tranteste din nou.

Romina Rotariu a fost retinuta initial 24 de ore si ulterior a fost plasata sub control judiciar. Femeia a fost trimisa in judecata pentru purtare abuziva si rele tratamente aplicate minorilor.

Vara trecuta, Iosif Rotariu a declarat ca regreta incidentul si l-a pus pe seama unei crize de diabet pe care fiica lui ar fi suferit-o.

Sotii Rotariu sunt cunoscuti si pentru ca au adoptat o fata si un baiat, ambii cu grave probleme de sanatate. Pentru tratamentul lor, au facut mari sacrificii.

(Stirile ProTV)

  •  Fata lui Iosif Rotariu, trimisa in judecata: parintii copilului agresat de ea cer despagubiri de 500.000 €
Citeste si:Iosif Rotariu
VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies