Liga 1

Constantin Budescu nu s-a înțeles cu echipa din Qatar. Două echipe din Liga 1 îi fac pressing

Constantin Budescu s-ar putea întoarce în Liga 1. CFR Cluj și FCSB îl vor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 09:37
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 13:45

Constantin Budescu (32 de ani) este la un pas de revenirea la FCSB! Mijlocașul nu s-a înțeles cu formația din Qatar cu care era în negocieri, astfel că ia serios în calcul o revenire în Liga 1.

Acum, internaționalul român se află în tratative cu FCSB, iar discuțiile dintre cele două părți au avansat destul de rapid, mai ales de când negocierile cu echipa din Qatar au picat, notează ProSport.

FCSB nu este, însă, singura echipă interesată de serviciile talentatului mijlocaș, care este legitimat în prezent la Damac. Neluțu Varga și Dan Petrescu îl vor la CFR Cluj, iar Budescu ar putea fi tentat și de o ”aventură” în Gruia, mai ales că ar putea fi coleg din nou cu bunul său prieten Denis Alibec.

Budescu nu intră în planurile celor de la Damac pentru noul sezon. Românul a stat pe bancă în primul meci de la reluarea campionatului, iar apoi nu a prins nici măcar lotul.

Internaționalul român are cifre impresionante pentru toate echipele la care a evoluat. A strâns, în total, 105 assist-uri și a reușit să marcheze de 113 ori în 324 de partide. 

În prezent, Budescu este evaluat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies