EXCLUSIV | "Nu imi aduc aminte!" Declaratii de ULTIMA ORA ale lui Perovic! Care este situatia atacantului si cand va reveni pe gazon! Ce mesaj a transmis suporterilor

EXCLUSIV | "Nu imi aduc aminte!" Declaratii de ULTIMA ORA ale lui Perovic! Care este situatia atacantului si cand va reveni pe gazon! Ce mesaj a transmis suporterilor

Slavko Perovic a vorbit despre accidentarea suferita in meciul cu FCSB.

Atacantul dinamovistilor a primit un sut in plina figura din partea lui Cristea in prima repriza a meciului de aseara si a ramas timp de aproape un minut nemiscat pe gazon. Jucatorii ambelor echipe s-au panicat si pe teren au intervenit doua ambulante care l-au ridicat pe jucator. Perovic a fost inlocuit de Popa in prelungirile primei reprize.

Atacantul a vorbit in exclusivitate pentru www.sport.ro si spune ca in urma accidentari suferite i-au fost sparti doi dinti, iar buza de sus o are umflata. Acesta spera sa revina cat mai repede posibil pe gazon.

Reporter: "Care este starea ta?"

Perovic: "Acum sunt bine. Am iesit din spital si sunt acasa. Am doi dinti rupti si buza sparta, dar asa se intampla la fotbal"

Reporter: Iti mai aduci aminte momentul in care te-a lovit Cristea?"

Perovic: "Imi aduc aminte totul din meci, mai putin momentul in care am primit lovitura. M-am trezit la spital, iar in acel moment nu stiam ce se intampla. Cand mi-am dat seama ca sunt la spital, am realizat ca ceva nu e in regula, dupa care l-am vauzt pe Balanescu venind foarte repede"

Reporter: "Cand vei reveni pe gazon si cat de grava e accidentarea?"

Perovic: "Nu stiu cu exactitate cand voi reveni pe gazon, dar sunt puternic, voi incerca sa ma recuperez si sa revin cat mai repede posibil"

Reporter: "Aseara echipa ta a castigat si ati oferit o bucurie imensa suporterilor"

Perovic: "Nu sunt suparat si nici nu am plans pentru ce s-a intamplat pentru ca asa se mai intampla la fotbal. Cel mai important lucru este ca Dinamo a castigat meciul, si am aratat cat de mare e acest club si aceasta echipa. Alte lucruri nu sunt importante, nu conteaza ca am ramas fara un dinte sau doi. Cainii nu mor niciodata"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies