EXCLUSIV | Mitica Dragomir a aflat de unde vine interesul pentru Man: "Il mai urmaresc doua-trei meciuri! Daca joaca la fel, pleaca pe 20.000.000!"

Impresarul israelian Pini Zahavi, un agent extrem de cunoscut in lumea fotbalului, dar si Neymar Senior au asistat la meciul FCSB 3-2 Craiova, din weekend.

Pini Zahavi si Neymar Senior au stat in loja de pe National Arena alaturi de Ioan Becali. Potrivit unor voci apropiate, impresarul Pini Zahavi s-ar fi aratat interesat sa-l urmareasca la treaba pe Dennis Man. De altfel, si Gigi Becali a dezvaluit: "I-am spus ca Man facem acum 30 de milioane. Pretul lui creste din 10 in 10".

Dumitru Dragomir, fost presedinte al LPF, sustine ca Zahavi l-ar putea duce pe Man in Anglia sau Italia. Acesta a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X, si a afirmat ca Man va mai fi urmarit la doua sau trei meciuri.

"Nu mi-a spus Giovani pentru cine au venit impresarii, dar eu stiu de atunci. Au venit pentru Man, el e tinta. Il mai urmaresc doua-trei meciuri. Daca joaca cum a facut-o duminica, pleaca cu 20.000.000 euro. In Anglia sau in Italia! Din amandoua campionatele exista interes", a spus Dumitru Dragomir la PRO X.

Dragomir: "Dau 1 milion pe Dinamo"


Mitica Dragomir spune ca ar fi tentat sa se implice in fotbal din postura de patron. Dinamo reprezinta o atractie, dar acolo trebuie sa existe implicare din partea unor oameni mult mai potenti financiar spune el.

Daca ar putea lua clubul cu un milion de euro, Mitica Dragomir spune ca s-ar implica la Dinamo. El a vorbit la PRO X despre posibilitatea vanzarii clubului de catre Ionut Negoita.

Dragomir a aflat ca Negoita a vandut o parte din terenul de la Saftica si spune ca nu mai sunt multe de cumparat la Dinamo.

"Da, domnule, daca e ieftin sigur ca sunt tentat! Eu ii dau un milion de euro lui Negoita pe Dinamo acum. Eu am zis ca brandul Dinamo cu tot cu stadion poate face 30 de milioane. Si cu stadion, si cu Saftica. Dar eu am inteles ca la Saftica au cam vandut pamantul.

Acum ce sa mai vanda? Lotul si un loc in Liga I. Singurii care ar costa ceva bani ar fi suporterii si Mircea Rednic.

Ce m-au mai injurat astia de la Dinamo. Dar sa stiti ca sunt de admirat de multe ori. Sunt si huligani printre ei, dar nu poti sa nu admiri coregrafiile alea ale lor. Ca nu sunt eu de acord cu pocnitorile lor, asta e altceva.

La noi in tara numai Tiriac, daca ar fi dispus sa dea 10.000.000 din banii lui fara sa-i mai vada inapoi, ar putea sa se mai implice la Dinamo. Altcineva nu! Sau poate Giovani, dar el nu se baga in asa ceva!

Rednic poate lua clubul doar daca mai are 3-4 oameni pe langa el. Iti trebuie multe zeci de milioane ca sa incepi.

Cu Badea trebuiau sa se comporte altfel. Ei nici nu i-au platit datoriile. El este unul dintre putinii care ar putea sa tina Dinamo, dar nu stiu daca mai e tentat. A fost el deranjat de ceva, de nu mai e interesat...", a spus Dragomir la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies